La ce probe să te aștepti la interviul OMAN AIR de la București

La ce probe să te aștepti la interviul OMAN AIR de la București

Academia Vreau să fiu Stewardesă în parteneriat cu una din cele mai prestigioase linii aeriene arabe, Oman Air, recrutează stewardese la București pe 18 și 19 august.

În acest articol îți spunem detaliat care sunt probele de la interviul OMAN AIR ca tu să știi la ce să te aștepti în ziua recrutării și astfel să fii cât mai bine pregătită. 

1. Welcome & presentation of the company 

În primele 30 de minute, reprezentanții companiei aeriene îți vor prezenta tot ce trebuie să știi despre Oman Air, ce înseamă să fii stewardesă la această companie, condițiii, contract, salariu, beneficii. În această etapă nu trebuie decât să fii foarte atentă la toate informațiile oferite de companie, să-ți iei notițe dacă vrei și să ai pe toată durata prezentării un body language perfect și un zâmbet mare pe față, pentru că nu știi niciodată când recrutorii te vor studia chiar pe tine.

2. Grooming check - verificare înălțimea, greutate, tatuaje

La această etapă fiecare candidată va fi verificată dacă îndeplinește condițiile companiei legate de înălțime, tatuaje etc (sa nu fie vizibile). Ținuta ta de la interviu trebuie să fie impecabilă, pentru că recrutorii Oman Air acordă atenție sporită fiecărui detaliu. Aici ai un ghid despre cum trebuie să fie ținuta ta de interviu: https://vreausafiustewardesa.ro/blogs/news/ținuta-de-la-interviul-de-stewardesa-cum-te-imbraci

După această probă vor avea loc eliminări, în funcție de cât de bine ai îndeplinit cerințele companiei legate de aspect fizic, ținută etc.

3. English test

Un test de engleză de o oră, în care trebuie să dai dovadă că ai un nivel de engleză peste medie, cu întrebări de gramatică și vocabular. 

După această probă vor avea loc din nou eliminări. 

4. Final interview 

Dacă reușești să treci cu bine de testul de engleză, deja ai ajuns în marea finală. La interviul final vei avea o discuție privată cu echipa de recrutare despre tine, competențele tale și experiențele de până acum. Ar fi foarte important să te pregătești cât mai bine pentru această probă: să vorbești despre calitățile tale, să știi lucruri despre companie, să poți oferi cât mai multe detalii despre joburile deținute până în prezent și ce ai învățat din ele, să le poți arăta recrutorilor de ce tu ești un candidat valoros pentru ei. 

Așadar, interviul nu este greu deloc și nici NU conține probele de echipă, role-play sau testele de spontaneitate întâlnite la alte interviuri, care te-ar putea pune în dificultate. Mult mai multe șanse pentru tine să obții jobul cât mai repede și ușor. 

Sfaturi pentru un interviu de succes:

- ținuta, zâmbetul și postura sunt armele tale principale - ele vorbesc pentru tine chiar și atunci când nu faci nimic

- un candidat bine pregătit iese întotdeauna în evidență - știi cum să te adresezi recrutorilor, ți-ai făcut documentarea despre companie, ți-ai pregătit de acasă o prezentare personală în care să îți evidențiezi cât mai bine calitățile și experiența

- arată-le recrutorilor că ești o persoană orientată spre lucrul cu oamenii, că valorezi tot ceea ce înseamnă "excellent customer service" și știi cum să faci un client fericit 

- asigură-te că respecți timpul stabilit pentru interviul asculți cu atenție instrucțiunile recrutorilor, ai răbdare și atenție la detalii

- "kill them with kindness" - arată-le recrutorilor tot ce ai mai bun și nu uita că rolul tău în avion va fi să arăți grijă, empatie și dedicație pasagerilor tăi.

Toate detaliile despre selecția de stewardese Oman Air sunt la acest link: https://vreausafiustewardesa.ro/blogs/joburi-insoțitori-de-bord/oman-air-recruteaza-stewardese-la-bucurești-pe-18-și-19-august

TE PREGĂTIM

TE ANGAJĂM

ÎȚI OFERIM ARIPI

Curs gratuit de pregătire

Marți, pe 16 august, organizăm încă un curs gratuit de pregătire pentru candidatele care vor participa la recrutarea OMAN AIR. Cursul va avea loc la sediul Vreau să fiu Stewardesă începând cu ora 18, iar dacă dorești să participi, doar trebuie să ne dai un email pe adresa iulia@vreausafiustewardesa.ro cu titlul PREGATIRE INTERVIU OMAN AIR.

Vă așteptăm pe toți la recrutare!

Anca

 

Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!