Despre noi

PRIMA PLATFORMĂ DIN ROMÂNIA

În 2013, Vreau să fiu Stewardesă a devenit oficial prima platformă din România dedicată celor care vor să aibă o carieră ca însoțitori de bord. Ideea a pornit în iunie 2013, când am început să creionăm un proiect diferit față de tot ce exista până atunci în mediul online din România, iar câteva luni mai târziu, în septembrie 2013, www.vreausafiustewardesa.ro prindea viață. Astfel, am devenit primul site din România care își propunea să dezvolte o nouă nișă, să trateze un domeniu admirat și iubit de multă lume, dar despre care la acea vreme se știau prea puține informații în România: lumea fascinantă a însoțitorilor de bord.

UN CONCEPT UNIC DE CURSURI PENTRU ÎNSOȚITORI DE BORD

În februarie 2014 am lansat primele cursuri din România dedicate pregătirii cât mai riguroase pentru interviurile cu companii aeriene în vederea obținerii jobului de însoțitor de bord. Am introdus în România conceptul de curs de pregătire pentru interviu, o alternativă mult mai practică și avantajoasă la școlile de aviație (care NU mai sunt demult obligatorii pentru angajarea ca însoțitor de bord), care să le asigure cursanților exact pregătirea de care au nevoie pentru a ajunge acolo unde vor, adică angajați de către o mare companie aeriană.

ACADEMIE DE TRAINING

Am pus bazele unui program complex de pregătire pentru viitori însoțitori de bord alături o echipă de traineri foarte bine pregătită, formată din foști însoțitori de bord cu vastă experiență, recrutori de aviație și profesori de limba engleză, tocmai pentru a ne asigura că fiecare cursant va beneficia de toată pregătirea necesară pentru a trece cu brio de fiecare probă de interviu cu o companie aeriană.

Astfel, începând de la o simplă plaformă online cu articole și informații utile din domeniul aviației, am devenit o academie de training dedicat însoțitorilor de bord, primul furnizor de astfel de cursuri de pregătire în România. Din 2013 și până în prezent, am avut peste 3000 de cursanți, iar o mare parte dintre ei lucrează azi pentru companii aeriene de prestigiu precum Qatar Airways, Emirates, Etihad Airways, Flydubai, Wizz Air, British Airways, Saudia, Gulf Air, Norwegian, Ryanair, Lufthansa, Austrian Airlines, Smartlynx, Volotea, Easyjet, Flynas, Kuwait Airways etc.

CURSURI ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE

Sediul nostru central este la București, însă organizăm constant cursuri și în alte orașe din țară precum Iași, Cluj Napoca sau Timișoara. De asemenea, din noiembrie 2015 organizăm cursuri și în Republica Moldova, la Chișinău, iar din 2016 am depășit granițele țării și am organizat cursuri Italia, Serbia, Spania.
 

RECRUTĂM PENTRU MARI COMPANII AERIENE

Organizăm frecvent evenimente de recrutare pentru diverse companii aeriene care colaborează cu noi pentru întreg de procesul de selecție de însoțitori de bord. Astfel, cursanții noștri sunt primii care beneficiază de aceste colaborări, având mereu prioritate în cadrul selecțiilor. 
Ne vedem printre nori! Cursanții noștri de azi sunt însoțitorii de bord de mâine!