Politica de returnare

Politica de returnare

Conform prevederilor OUG 34/2014, respectam dreptul de a te retrage din contract, respectiv dreptul pe care il ai de a renunta la un serviciu, in termen de 14 zile calendaristice de la efectuarea platii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri. 

Perioada de 14 zile calendaristice trebuie sa fie mai mica decat perioada dintre data la care a fost confirmata plata si data la care incep sa se aplice conditiile contractului dintre Furnizor si Beneficiar, anume ziua desfasurarii cursului.

Intenţia de a returna serviciul/serviciile trebuie să fie anunţată în scris trimiţând un e-mail la adresa de contact: aripi@vreausafiustewardesa.ro. Vă solicităm să precizaţi numele pe care a fost plasată comanda, serviciul/serviciile pe care doriţi să îl/le returnaţi sau dacă doriţi un alt serviciu/servicii la schimb.

Rambursarea contravalorii serviciului/serviciilor se efectuează în termen de maxim 14 zile de la primirea email-ului cu formularul de retur trimis de dvs.

Rambursarea banilor se poate face în contul bancar, pus la dispoziţie de către client

In situatia in care retragerea/renuntarea se face dupa termenul de 14 zile, suma aferenta taxei de curs/cursuri/produs/produse nu se returneaza, locurile la curs fiind limitate, iar taxele includ costurile pentru organizarea cursurilor, promovare, onorariul formatorului/formatorilor, realizarea produsului.

In situatia in care nu te-ai putut prezenta la un curs din motive imputabile propriei persoane, suma achitata nu se restituie, indiferent de modalitatea de plata (in rate sau integral). In situatia aceasta, poti solicita organizatorului sa aprobe posibilitatea sa participi la un alt curs, cu cost similar celui deja achitat, in perioada/perioadele urmatoare (nu mai mult de 6 luni de la data efectuării plății). În acest sens, modificarea datei de participare la curs trebuie anunțată pe adresa de email aripi@vreausafiustewardesa.ro, precizând care este următorul curs la care clientul poate participa.