Vino la Flying Tea - un ceai cu echipa Academiei Vreau să fiu Stewardesă

Vino la Flying Tea - un ceai cu echipa Academiei Vreau să fiu Stewardesă

Pe 23 august, deschidem din nou larg porțile Academiei Vreau să fiu Stewardesă și te invităm să bem un ceai împreună și să îți răspundem la întrebări despre domeniul minunat al aviației!

Pregătește-te de decolare: cuplează-ți centura, ridică parasolarul, îndreaptă spătarul scaunului și asigură-te că bagajul este corect depozitat în compartimentul de deasupra capului. Pe 23 august, ai  parte de un altfel de zbor” chiar la Academia Vreau să fiu Stewardesă acasă!

Ce este Flying Tea?

Ce ne-am propus? Flying tea este un eveniment special, cu intrare gratuită, organizat lunar de echipa Vreau să fiu Stewardesă în care dorim să te cunoaștem și să povestim împreună pe subiecte și întâmplări importante din aviație. Ne-am propus ca, lunar, cititorii noștri să aibă ocazia să vină în vizită exact în locul în care zi de zi muncim pentru a oferi mai departe din experiența noastră, adică la sediul Academiei Vreau să fiu Stewardesă.

Ce vom face? Zborul” cu durata de aproximativ 2 ore (adică întâlnirea noastră!) te va conduce către lumea norilor în cel prietenos mod: bem ceai și mâncăm prăjituri, povestim despre lumea însoțitorilor de bord și provocările sale, îți oferim toate informațiile de care ai nevoie la început de drum în aviație.

În general, la Flying tea discutăm despre tot ce presupune jobul de însoțitor de bord și pașii de urmat ca să îl obții. Vom vorbi despre condițiile de îndeplinit ca să fii stewardesă, despre procesul de recrutare al companiilor aeriene, despre oportunitățile de angajare din domeniu și cum să fii cel mai bun candidat. 

Așadar, pe 23 august, de la ora 18.00, te poți afla pe lista de “pasageri speciali” din sediul nostru de la Piața Victoriei, cu care vom bea un ceai aromat și vom povesti despre aviație. Accesul la întâlnire este gratuit și limitat în funcție de locurile disponibile. Selecția participanților se face în ordinea înscrierii și în baza îndeplinirii condițiilor menționate mai jos.

Cum poți participa – condiții de îndeplinit:

  • nu ai mai fost până acum la un eveniment/curs Vreau să fiu Stewardesă
  • ai peste 18 ani
  • ne scrii un email în care ne spui de ce e important pentru tine să participi la un astfel de eveniment
  • vrei să aplici pentru jobul de însoțitor de bord în următoarele 6 luni

Te rugăm să ne trimiți un email la adresa anca@vreausafiustewardesa.ro pentru a-ți confirma prezența la eveniment!

*Toți participanții la eveniment vor putea cumpăra cartea Vreau să fiu Stewardesă cu preț redus de la 150 la 100 lei. 

Pregătit pentru zbor?

echipajul Academiei Vreau să fiu Stewardesă îți spune “Bun Venit la Bord”!

Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!