Testul de engleză de la interviul Wizz Air

Testul de engleză de la interviul Wizz Air

Recent, compania aeriană WIZZ Air a introdus un test de engleză în cadrul interviului de însoțitori de bord. Aceasta este prima probă a interviului și este, desigur, eliminatorie.

Pentru a putea trece de ea trebuie să realizezi minim 75 de puncte din 100.

Cum se desfășoară testul?

1. Testul se dă pe telefon: scanezi un QR cod și astfel intri pe pagina testului

2. Ai 10 minute la dispoziție să finalizezi testul

3. Ai 19 întrebări (gramatică, vocabular, reading & comprehension)

4. Primești pe loc rezultatul testului

La interviul Wizz Air din luna august, peste 50% din candidați au picat la acest test. Engleza este esențială atunci când vrei să devii însoțitor de bord și toate interviurile cu companii aeriene se desfășoară în limba engleză. Tocmai de aceea, cursurile Academiei Vreau să fiu Stewardesă se desfășoară în engleză, ca să vă putem ajuta să vă îmbunătăți nivelul, să vă dezvoltați vocabularul și să comunicați cât mai ușor. 

Așadar, ce trebuie să faci pentru a-ți asigura șanse cât mai mari de angajare în aviație: să îți pui la punct la limba engleză!

Avem un curs special de engleză - English for Cabin Crew, care te ajută să faci progrese la limba engleză și să vorbești cât mai bine! La curs înveți exact engleza de care ai nevoie atunci când mergi la interviurile cu companii aeriene, exersezi teste scrise asemănătoare cu cele de la recrutări și îți dezvolți vocabularul.

Cursul English for Cabin Crew

Următorul curs începe pe 26 august, durează 2 săptămâni, este online și îl poți face de oriunde de afli. Ai 6 lecții interactive cu trainerii noștri, fișe de lucru, teme pentru acasă și materiale utile pe care le vei primi de la noi. Te poți înscrie la acest link.

Pachet complet de pregătire

În plus, dacă alegi cursul de engleză + cursul de pregătire pentru interviuri, beneficiezi de un preț special, cu o reducere substațială de preț. Înscrie-te chiar acum! Detalii și înscrieri pachet complet.

Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!