Probe interviu WIZZ AIR - cum a fost la selecția din 10 noiembrie

Probe interviu WIZZ AIR - cum a fost la selecția din 10 noiembrie

Pe 10 noiembrie compania aeriană WIZZ Air a organizat un nou interviu de însoțitori de bord la București. Peste 100 de candidați s-au prezentat la selecție, iar în final doar 12 persoane au reușit să ajungă până la ultima probă.

Probele de la interviul WIZZ AIR

  1. Prezentare personală

Dat fiind numărul atât de mare de candidați, proba de prezentare personală a durat peste 6 ore. Aproximativ 30 de persoane au reușit să se califice după această probă, atât de importantă în cadrul interviului WIZZ. Mereu subliniem la cursurile Academiei Vreau să fiu Stewardesă importanța unui prezentări personale impecabile, relevante, concise și atractive. Trebuie să știi cum să prezinți în fața recrutorilor cea mai bună versiune a ta. De aceea și acordăm atât de multă importanță și atenție acestei probe în cadrul cursurilor noastre și o exersăm în toate zilele de training.
  1. Role-play
La proba de role-play candidații au fost nevoiți să le arate recrutorilor că știu să gândească și să acționeze ca niște însoțitori de bord și pot rezolva diverse situații problematice care pot apărea pe durata unui zbor. În urma acestei probe, doar 12 persoane au reușit să meargă mai departe.
  1. Interviul final - online

Pentru că interviul s-a prelungit până târziu din cauza numărului mare de candidați inițiali, recrutorii au decis să nu mai organizeze proba de lucru în echipă, iar interviul final au stabilit să se realizeze online, urmând ca fiecare finalist să fie contactat pentru a stabili data și ora acestuia săptămâna următoare.

Felicitări tuturor participanților! Suntem tare mândri de numărul mare de cursanți ai Academiei Vreau să fiu Stewardesă care au reușit să treacă de această selecție.

Să ne vedem curând printre nori!

La Academia Vreau să fiu Stewardesă te pregătim să treci cu succes interviurile cu marile companii aeriene. Vino la cursuri și fii cel mai bun candidat! Următoarele cursuri ale Academiei Vreau să fiu Stewardesă:

  • Cursul English for Cabin Crew - singurul curs de limba engleză din România care îți pregătește engleza pentru interviurile cu companii aeriene. La acest link ai toate detaliile
  • Poți alege o sesiune de private coaching cu unul din trainerii noștri, pentru a merge cât mai bine pregătit la interviu. Aici ai detaliile.

 

Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!