Noul proces de recrutare la Etihad Airways - interviuri 100% online

Noul proces de recrutare la Etihad Airways - interviuri 100% online

Compania aeriană cu sediul în Abu Dhabi organizează în prezent interviuri în totalitate online. Așadar, chiar dacă în viitorul apropiat Etihad Airways nu vine în România să facă selecții de însoțitori de bord, poți aplica fără probleme pentru un job, trece prin toate probele interviului online și obține mult doritul GOLDEN CALL chiar de acasă, fără a fi nevoie să te prezinți la un interviu fizic. 

Compania și-a schimbat începând cu acest an modul de recrutare și oferă acum șansa oricărui candidat (foarte) bine pregătit să obțină un job de însoțitor de bord în cel mai scurt timp.

Cum obții un job de însoțitor de bord/stewardesă la Etihad Airways?

  1. Aplici online site-ul companiei
  2. Dacă aplicația ta este selectată, vei primi o invitație să susții un interviu video înregistrat - te înregistrezi pe platforma online a companiei oferind răspunsuri la o serie de întrebări pe care le primești online
  3. Dacă în urma interviului video treci mai departe, vei primi o programare la un interviu online, video, cu un recrutor al companiei 
  4. După interviul 1 la 1 cu un recrutor (Video Assessment) vei primi un test de engleză pe care trebuie să îl rezolvi tot online
  5. Dacă rezolvi testul de engleză, poți considera că deja ești foarte aproape de visul tău - vei primi o serie de documente pe care trebuie să le completezi împreună cu oferta și contractul de muncă.
  6. Semnezi contractul de muncă și primești DOJ-ul - Date of Join, adică data la care te vei alătura companiei 
  7. Te pregătești să te relochezi în Abu Dhabi și să începi o viață noua! 

Poți aplica pentru un job de însoțitor de bord Etihad Airways la acest link.

Te pregătim să treci și tu cu succes interviurile Etihad Airways. Vino la cursuri și fii cel mai bun candidat! Următoarele cursuri ale Academiei Vreau să fiu Stewardesă:
  • Cursul English for Cabin Crew - singurul curs de limba engleză din România care îți pregătește engleza pentru interviurile cu companii aeriene. La acest link ai toate detaliile
  • Poți alege o sesiune de private coaching cu unul din trainerii noștri, pentru a merge cât mai bine pregătit la interviu. Aici ai detaliile.

 

Succes tuturor,

Anca

Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!