Garantați angajarea după curs?

Garantați angajarea după curs?

“Garantați un job după terminarea cursului?” e poate cea mai frecventă întrebare care ne este pusă de cineva interesat sa participe la un training de-al nostru. Și asta pentru că, pe internet și în rețelele sociale, apar numeroase reclame ale unor școli de aviație care își promovează serviciile spunând că asigură un loc de muncă.
 
Și-acum, să vă spunem cum stau lucrurile cu adevărat în practică, departe de falsele metode de promovare și reclamă mincinoasă, care vin să-ți vândă o realitate care NU există.
 
Așadar, atunci când vezi pe undeva expresia “loc de muncă garantat”, prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui și să le-o pui celor care spun că oferă acel lucru este UNDE? La ce companie aeriană? CUM? În contextul în care fiecare companie aeriană organizează selecții riguroase pentru angajarea viitorilor însoțitorilor de bord și nu acceptă oameni doar pentru că au terminat un training/curs/școală.
 
Nimeni, niciodată, NU îți poate garanta un job, atât timp cât pentru a-l obține ai nevoie să treci printr-un interviu unde este nevoie să și dovedești că ai competențele necesare și te încadrezi în profilul căutat de compania aeriană respectivă. Faptul că tu, după ce termini un curs, începi să mergi la interviuri cu companii aeriene și obții acest job NU înseamnă că respectiva școală de aviație unde ai făcut cursul ți-a oferit acest job, ar fi absurd. TU ești cel care a făcut ca angajare să se întâmple, prin competențele dovedite la interviu, prin pregătirea și abilitățile tale.
 
Dacă o școală de aviație ți-ar garanta un job automat, asta ar însemna că dețin un număr nelimitat de joburi, pe care le pot oferi oricărui cursant vine să facă un curs. Joburile acestea de unde vin? Nu cad din cer, ele trebuie în primul rând să existe – mai precis companiile aeriene să și aibă astfel de poziții disponibile, iar în al doilea rând TU trebuie să muncești pentru ele. Să aplici la cât mai multe companii aeriene, să ai un CV perfect, să te pregătești, să faci fața probelor de la interviu, să fii cel mai bun candidat.
 
Academia Vreau să fiu Stewardesă NU îți garantează un job de însoțitor de bord, asta s-ar numi reclamă mincinoasă. Ce însă îți putem garanta noi, prin cursurile  pe care le oferim, este o pregătire complexă pentru interviu, care să te ajute cu adevărat să prinzi aripi, la ORICE companie aeriană. De aici și rata atât de mare de angajare a cursanților noștri: peste 80% dintre ei îmbracă azi uniforma de însoțitor de bord. 

Și pentru că mare parte din cursanții noștri azi lucrează în aviație, nu putem spune că noi le-am garantat un job. E meritul lor că au mers la interviuri și le-au luat. Noi doar i-am ajutat să ajungă acolo!
 
Așadar, NU garantăm un job, dar îți garantăm că vei merge la interviu cu fruntea sus, pregătit și cât mai sigur pe tine. Cursanții noștri de azi sunt însoțitorii de bord de mâine. N-o spunem noi, o spun ei, prin rezultatele lor la interviuri.
 
În concluzie, nu lăsa astfel de “false” informații să îți dea impresia că un job poate veni “pe tavă”. TU ești prima persoană care poate înclina balanța în favoarea ta! Lucrează zilnic la asta!


Te-ai pregătit pentru următoarele interviuri?
Te putem ajuta!

Vino la cursurile Academiei Vreau să fiu Stewardesă și pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și exersează limba engleză și tehnicile de vorbit în public.
 
De la curs pleci cu un dosar complet de interviu – îți realizăm un CV perfect & set de fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. 

Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!