Un vis împlinit pentru Romina, stewardesă Ryanair

Un vis împlinit pentru Romina, stewardesă Ryanair

Fosta noastră cursantă, Romina, se bucură azi de o frumoasă carieră în domeniul aviației. A avut doza necesară de curaj încât să încerce și să lupte pentru visul ei, iar acum poartă uniforma Ryanair. Locul ei este printre nori, iubește ceea ce face și asta ne face cele mai mândre de ea. Romina este dovada vie că niciodată nu este târziu să lupți pentru visul tău. La 30 de ani a venit la cursul nostru și în cel mai scurt timp a prins aripi! 

Am rugat-o pe Romina să ne răspundă la un scurt interviu legat de parcurgerea tuturor pașilor până la obținerea job-ului de însoțitor de bord pentru compania aeriană Ryanair. Iată mai jos povestea ei:

Cine este Romina și cum ai descrie-o dacă ai fi prietena ei cea mai bună?

    Romina este o învingătoare. Este persoană care nu renunță niciodată indiferent de situație, a evoluat foarte mult și a reușit. 

    Cum ai activat în tine "microbul" zborului? Cum și unde s-a întâmplat asta? Cum ai ajuns să visezi la un job printre nori?

      A fost doar o dorință pentru mine timp de câțiva ani. Într-o zi îl așteptam pe fratele meu în aeroport și mă uitam cu o deosebită admirație la stewardese. În parcare, fratele meu m-a întrebat dacă nu aș vrea să devin stewardesă. Și din momentul acela am știut ce vreau. Pot să zic că butonul de activare al "microbului" l-a apasat fratele meu care m-a susținut enorm de mult.

      Cum ai trecut de la dorință la acțiune? Ce pași ai urmat ca să obții acest job? 

        Am acționat imediat. În dimineața următoare v-am sunat și am început pregătirile pentru curs. În câteva zile eram deja în București și începeam o nouă viață, îndrumată de două persoane minunate: Iulia și Anca.

        Cum a decurs interviul cu compania aeriană Ryanair? Care ți s-a părut cea mai dificilă probă de la interviu? Cum ai reușit să treci peste tot și să îți învingi emoțiile?

          Interviul a decurs "nice and smooth". Nu am avut întrebări dificile, deoarece întrebarile de la interviu le-am exersat la cursul din cadrul Academiei "Vreau să fiu Stewardesă". După pregătirea intensă de la curs și dorința mea de a fi stewardesă pentru Ryanair emoțiile au dispărut după prima întrebare. 

          De ce crezi că recrutorii te-au ales tocmai pe tine? Ce calitate a contat cel mai mult?

             Unul dintre factorii principali pentru care am fost aleasă a fost că v-am urmat cu strictețe sfaturile. Cred că empatia e principala calitate pe care o caută recrutorii, celelalte se pot dezvolta în timp.

            Te-ai pregătit alături de echipa noastră prin intermediul unui curs pregătitor la Academia Vreau să fiu Stewardesă? Cum ți s-a părut si în ce măsură crezi că te-a ajutat la interviu? Ce părere ai despre trainerii care te-au pregătit?

              Sunt mândră că m-am pregătit alături de echipa voastră și asta m-a ajutat foarte mult. "Academia Vreau să fiu Stewardesă" te pregatește intens pentru interviu, dar și pentru ce urmează după. Sunt convinsă că am reușit să iau din prima interviul la compania Ryanair datorită informațiilor acumulate pe perioada cursului.

              Acolo am cunoscut două persoane deosebite, mereu cu zâmbetul pe buze și nerăbdătoare să își împătășească experiențele și cunoștințele.

              Ce sfat ai oferi cititorilor Vreau să fiu Stewardesă care își doresc să îți urmeze exemplul și să lucreze ca însoțitori de bord?

                Sfat: Momentul potrivit este acum. Pregătirea în cadrul unui curs la "Academia Vreau să fiu Stewardesă" face diferența.

                Niciodată nu este prea târziu, eu am reușit la 30 de ani.

                Un mesaj pentru echipa Academiei Vreau să fiu Stewardesă :)

                  Mesaj pentru voi: Îi sunt recunoscătoare Universului că v-am întâlnit. Cursul la Academia Vreau să fiu Stewardesă mi-a oferit ustensilele necesare să reușesc. 

                  Vă mulțumesc! Vă pup și vă îmbrățișez!

                  Te pregătim să treci și tu cu succes de următoarele interviuri ale companiilor aeriene. Vino la cursuri și fii cel mai bun candidat! Următoarele cursuri ale Academiei Vreau să fiu Stewardesă:

                  • Cursul English for Cabin Crew - singurul curs de limba engleză din România care îți pregătește engleza pentru interviurile cu companii aeriene. La acest link ai toate detaliile.

                   

                  Înapoi la blog

                  Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

                  Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!