Interviu cu Andreea, stewardesă EasyJet

Interviu cu Andreea, stewardesă EasyJet

Povestea Andreei începe cu o pereche de ochi albaștri și un vis. Visul de a ajunge stewardesă! Zis și făcut! Nu s-a dat bătută, iar dorința ei a devenit azi cea mai frumoasă realitate. Își desfășoară activitatea printre nori, zâmbește și trăiește unul din cele mai frumoase capitole ale vieții ei, în uniforma companiei EasyJet.

I-am adresat Andreei câteva întrebări legate de experiența sa și de drumul spre îndeplinirea visului de a lucra în aviație/

Povestește-ne cum a început cariera ta în aviație.

Mi-am început drumul în aviație recent la compania EasyJet cu baza în London Gatwick. Este compania la care mi-am dorit să lucrez de la bun început, dar nu credeam că va fi posibil .

Ce ai făcut ca să obții jobul?

Pentru a obține job-ul de stewardesă m-am informat foarte bine despre rol și ce include el, cât și despre compania la care doresc să lucrez. Totodată, am scos în evidență experiența mea de a lucra cu oamenii .

Cum ai ajuns să aplici pentru EasyJet?

Când m-am decis să aplic pentru EasyJet nu m-am gandit că voi reusi să trec interviul sau că voi trece toate examenele din training.

M-am gândit doar să încerc, să îmi dau încă o șansă de a reuși . M-am focusat să dau tot ce pot pentru a nu avea nici un regret. Faptul că m-am pregătit m-a ajutat foarte mult să scap de emoții.

 

Cum a fost interviul Easyjet? De ce crezi că recrutorii te-au ales tocmai pe tine?

Interviul la EasyJet a durat aproximativ o oră și jumatate. Am primit foarte multe întrebări legate de experiența mea personală și de cum aș pune în aplicare abilitățile mele în situațiile pe care le voi întampina la bord. Am discutat despre companie și am avut ocazia să pun și eu câteva întrebări.

Cred că recrutorii m-au ales pentru această companie datorită experienței mele în customer service, profesionalismului și devotamentul față de locul de muncă. Întotdeauna am adorat lucrul cu oamenii, munca în echipă, cred că au simțit că sunt un candidat bun pentru poziția de însoțitor de zbor.

Ce rol a jucat Academia Vreau să fiu Stewardesă în drumul tău spre nori?

Pot spune că Academia Vreau să fiu Stewardesă a jucat cel mai important rol în drumul meu, deoarece a fost primul pas spre a descoperi ce înseamnă cu adevărat rolul unei stewardese.

Îmi amintesc cu mare drag cât de mult mi-am dorit să știu mai multe despre aviație și cum funcționează totul. Atunci v-am găsit pe voi, niste oameni minunați ce întâmpină cursanții cu brațele deschise și îi ghidează pe drumul lor spre succes.

M-am simțit foarte susținută și încurajată, chiar dacă am avut un interviu de succes sau nu. Faptul că sunt o persoană mai timidă m-a facut să nu reușesc din prima, dar voi ați fost alături de mine să îmi amintiți să am încredere în mine.

Ce îi sfătuiești pe cei care își doresc, la fel ca tine, să cucerească norii și poate nu au curaj/încredere etc?

Sfatul meu pentru oamenii dornici de acest job este, în primul rând să aibă încredere în ei și să se pregătească foarte bine pentru interviu. Cunoștințele pe care le ai sunt puterea ta de a trece mai departe. Dacă primul interviu nu va fi de succes nu trebuie să te descurajezi, "Nu contează de câte ori cazi, contează de câte ori te ridici."

Dacă îți dorești ca visul de a cuceri norii să devină realitate, nu renunța la el niciodată. Adaptează-ți mereu strategia, învață, îmbunătățește-te și nu te lăsa până când visul tau nu va deveni realitate .

Ai un mesaj pentru echipa noastră?

Vreau să vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat, pentru că ați avut încredere că voi reuși când eu nu mai aveam. Vă urmăresc cu drag și îmi amintesc mereu de prima zi când am pășit în sala de curs și Anca avea larg brațele deschise către mine.

Ador să văd că, în ciuda evenimentelor ce s-au întâmplat în ultimii ani, ați fost acolo să pregătiți dornicii de aviație și să le oferiți primele aripi spre o carieră de succes.

Sunt o persoană sentimentală și mi-aș dori mult ca într-o zi să pășesc din nou pe Strada Frumoasă, acolo unde magia mea a început. 

Continuați să îndepliniți visuri!

Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!