Curs de pregătire versus școală de aviație. Am nevoie de atestat la angajarea ca stewardesă?

Curs de pregătire versus școală de aviație. Am nevoie de atestat la angajarea ca stewardesă?

Ce să aleg: un curs de pregătire pentru interviurile cu companii aeriene sau o școală de aviație de o lună? De ce cursul vostru durează doar 4 zile?

 

Primim foarte des aceste îmtrebări de la voi, iar prin acest articol încercăm să explicăm mai bine motivele pentru care cursul nostru durează DOAR patru zile. În primul rând, e foarte important cu ce compari durata unui curs pregătitor al Academiei Vreau să fiu Stewardesă ca să ajungi la concluzia că patru zile ar fi prea puține pentru pregătirea unui viitor însoțitor de bord.

Dacă tu compari acest curs cu o școală de aviație la finalul căreia obții un atestat de însoțitor de bord, atunci te afli în situația de a compara merele cu perele. O școală de aviație durează aproximativ o lună, iar la finalul ei îți dai examenele și obții un atestat de însoțitor de bord. Doar că ceea ce probabil tu nu știi, dacă ajungi să compari cursul nostru pregătitor cu acel training, este că NU ai nevoie de o astfel de școală a să te angajezi în aviație, pe poziția de însoțitor de bord. 

Trainingul de specialitate, la finalul căruia devii practic însoțitor de bord în mod oficial, ți-l oferă compania aeriană după angajare! Și este GRATUIT! Îl vei face în cadrul centrului de training pe care fiecare companie aeriană îl are. 

Ce facem noi la Academia Vreau să fiu Stewardesă este total diferit! Noi te pregătim să ajungi angajat de către o companie aeriană, adică te pregătim pentru interviu! 

Orice angajare în domeniul aviației începe cu un interviu riguros organizat de către compania aeriană. Interviu ce conține o serie de probe, de la comunicare, vorbit în public, creativitate, spontaneitate, lucru în echipă, teste scrise de limba engleză și multe alte testări practice menite să evidențieze calitățile necesare pentru a practica această meserie. Nu vei obține un job de stewardesă dacă nu treci de un astfel de interviu, indiferent câte cursuri/școli ai făcut dinainte.

Știai că la un interviu cu o companie aeriană reușesc maxim 10% dintre candidații prezenți? Și asta pentru că interviul este foarte complex, cerințele companiilor aeriene sunt pe măsură și doar cei mai buni candidați, cei care s-au pregătit și știu cum să abordeze fiecare în probă de interviu în parte, vor reuși să treacă de interviu. 

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să te numeri printre acei 10% care obțin jobul de însoțitor de bord!  facem la cursurile Academiei Vreau să fiu Stewardesă?

Ce înveți la un curs de pregătire la Academia Vreau să fiu Stewardesă?

🛩️ Înveți tot ce trebuie să știi despre meseria de însoțitor de bord

🛩️ Simulezi toate probele de la interviuri și înveți ce ai de făcut ca să fii cel mai bun candidat în fața recrutorilor

🛩️ Îți îmbunătățești nivelul de engleză și abilitățile de comunicare 

 🛩️ Ești pregătit de cei mai buni traineri în domeniu, foști însoțitori de bord, recrutori și specialiști în aviație 

 🛩️ Îți realizăm un dosar complet de angajare: CV perfect, conform cerințelor companiilor aeriene, un set de fotografii și scrisori de recomandare din partea trainerilor noștri

🛩️ Te punem în contact cu companiile aeriene care fac angajări 

🛩️ Peste 80% din cursanții noștri sunt azi însoțitori de bord la mari companii aeriene. După finalizarea cursurilor, oferim gratuit asistență și îndrumare, până la angajarea fiecărui cursant.

De 10 ani de zile pregătim cursanți pentru succes. Până azi, am format peste 3000 de însoțitori de bord care azi lucrează pentru cele mai mari companii aeriene din lume. 

Trainerii noștri au experiență în aviație și recrutare și îți vor oferi o pregătire complexă, adaptată pe nevoile tale și pe cerințele companiilor aeriene. 

De ce durează acest curs doar patru zile?

Pentru că, în cei 10 ani de activitate, am realizat că în cele patru zile intensive de curs putem acoperi exact materia pe care fiecare cursant trebuie să o cunoască ca să poată trece mai departe de orice interviu cu o companie aeriană.

Cursul este foarte bine structurat, cu o parte practică semnificativă, astfel încât cursanții noștri să poată simula tot procesul de recrutare al companiilor aeriene, să primească feedback personalizat de la trainerii noștri și să înțeleagă ce au de îmbunătățit la atitudinea și comportamentul lor, ca în cel mai scurt timp să poată îmbrăca uniforma de însoțitor de bord. 

Suntem alături de fiecare cursant de la finalizarea cursului și până la momentul angajării sale. 

Află mai multe informații direct de la un membru al echipei

N ezita să ne conctactezi:

  • email aripi@vreausafiustewardesa.ro 
  • telefon +40 736 657 766 
Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!