Cum s-a desfășurat interviul Qatar Airways de la București - 28 oct

Cum s-a desfășurat interviul Qatar Airways de la București - 28 oct

Pe 28 octombrie, compania aeriană de 5 stele Qatar Airways a organizat un interviu de tip Assessment Day la București. Peste 100 de candidați au fost prezenți la interviu, însă la final doar 9 au reușit să îi cucerească pe recrutori și să ajungă până la ultima probă.

Probele de interviu Qatar Airways

Interviul a fost compus din patru probe și nu a inclus de data aceasta probe de lucru în echipă, teste de creativitate/spontaneitate sau public speaking.

Prima probă - CV Drop

Fiecare candidat a avut ocazia să își predea CV-ul și să interacționeze scurt cu una din cele două recrutoare prezente

A doua probă - English Test

Testul de engleză a fost compus din 3 părți: prima parte a fost de vocabular, iar celelalte 2 părți au cuprins 2 texte cu întrebări de tipul Adevărat sau Fals.

A treia probă: verificare înălțime(arm reach), grooming, cicatrici 

Cele două recrutoare au studiat cu mare atenție fiecare candidat în parte, verificând dacă aceștia respectă înălțimea cerută, dacă au cicatrici sau alte semne din naștere vizibile. 

A patra probă: Interviu final 

La această probă, candidații au primit întrebări despre CV, experiența în customer service, servirea alcoolului la bord, dar și câteva întrebări despre situații la bord și modul în care ar reacționa în diverse scenarii. 

Felicitări celor 9 finaliști printre care se numără și cursanți ai Academiei Vreau să fiu Stewardesă. Să auzim veștile bune!

La Academia Vreau să fiu Stewardesă te pregătim să treci cu succes interviurile cu marile companii aeriene. Vino la cursuri și fii cel mai bun candidat! Următoarele cursuri ale Academiei Vreau să fiu Stewardesă:
  • Cursul English for Cabin Crew - singurul curs de limba engleză din România care îți pregătește engleza pentru interviurile cu companii aeriene. La acest link ai toate detaliile
  • Poți alege o sesiune de private coaching cu unul din trainerii noștri, pentru a merge cât mai bine pregătit la interviu. Aici ai detaliile.

 

Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!