Cum s-a desfășurat interviul Etihad Airways de la București - decembrie 2022

Cum s-a desfășurat interviul Etihad Airways de la București - decembrie 2022

Pe 19 și 20 decembrie s-a desfășurat la București un nou interviu al companiei aeriene Etihad Airways. La recrutarea de tip Assessment Day au participat aproximativ 90 de persoane, iar recrutorii care s-au ocupat de tot procesul de selecție au fost doi: Hamadi, libanez și Daniela, româncă.

Iată cum s-a desfășurat întregul interviu:

1. Prezentarea companiei

Ziua de interviu a început cu prezentarea companiei, a condițiilor și a ofertei de muncă, candidații primind și câteva întrebări despre informațiile pe care le știu despre companie. 

2. CV drop, test de înălțime și probă de creativitate

Prima probă a fost cea de înmânare a documentelor, timp în care candidații au fost și măsurați. Apoi au primit fiecare 1-2 întrebări pe baza CV-ului, iar ulterior fiecare a extras un bilețel pe care era scris un cuvânt. Candidații au fost nevoiți să facă o mică prezentare a acelui cuvânt și să fie cât mai creativi.

3. Test de engleză

Următoarea probă a fost cea de testare scrisă la limba engleză. Candidații au primit un test de engleză de tip Cambridge, de nivel de dificultate mediu.

5. Proba de grup

Candidații au fost împărțiți pe echipe și au primit de la recrutori un task pe care trebuie să îl rezolve împreună. Recrutorii au urmărit modul de interacțiune, comunicare, implicare și atenție al fiecărui candidat. 

6. Interviu final

Candidații care au trecut de toate probele anterioare, aproximativ 25, au avut de susținut interviul final cu recrutorii Etihad Airways. Un număr semnificativ dintre ei sunt foști cursanți ai Academiei Vreau să fiu Stewardesă.

Te pregătim să treci și tu cu succes de următoarele interviuri ale companiilor aeriene. Vino la cursuri și fii cel mai bun candidat!

Următoarele cursuri ale Academiei Vreau să fiu Stewardesă:

  •  Cursul English for Cabin Crew - singurul curs de limba engleză din România care îți pregătește engleza pentru interviurile cu companii aeriene (începe pe 16 ianuarie și durează 2 săptămâni - toate detaliile sunt aici)
  • Curs de însoțitori de bord - cel mai complex curs de pregătire pentru viitori însoțitori de bord. (începe pe 16 februarie, toate detaliile aici)
Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!