Cum a decurs interviul Emirates de București - 6 iulie 2022

Cum a decurs interviul Emirates de București - 6 iulie 2022

Pe 6 iulie 2022, Emirates a organizat primul interviu de tip OPEN DAY la București după mai bine de 2 ani de pauză cauzată de pandemie. Recrutarea a avut loc la Hotel Sheraton din București, iar la eveniment au participat aproximativ 75 de persoane. 

PRIMA PROBĂ: Prezentare personală

Recrutoarea Valerie (din Ucraina) a întâmpinat candidații la ora 9 dimineața și i-a rugat pe cei care nu o făcuseră deja să se înregistreze pe site-ul Emirates. Fiecare participant a primit un număr din partea recrutoarei, apoi fiecare a trecut prin proba de înălțime și verificare a tatuajelor & cicatricilor, în urma căreia 6-7 persoane au plecat acasă, neîndeplinind condițiile companiei. 

Candidaților rămași li s-a cerut să se prezinta în fața tuturor, pe scurt, menționând câteva detalii personale. Încă o dată subliniez cât de important este să ai o astfel de prezentare pregătită de acasă, exersată dinainte, astfel încât nimic să nu te ia prin surprindere când ești față în față cu recrutorul.  

A DOUA PROBĂ: Exercițiu de grup

Candidații rămași au fost împărțiți în grupe de câte 10, fiecare grup primind același exercițiu pe care a trebuit să îl rezolve împreună, în echipă. După această probă jumătate din candidați au fost eliminați.

A TREIA PROBĂ: Test de engleză (online)

Testul de engleză a fost suținut online, pe telefon, de către fiecare candidat. După acest test, încă 5-6 persoane au plecat acasă. 

A PATRA PROBĂ: Interviu final (a doua zi, tot online)

Finaliștii au susținut ultima probă a recrutării - interviul final - a doua zi (7 iulie) online, prin intermediul unui videocall cu un recrutor Emirates. Întrebările au fost majoritatea pe baza CV-ului și, desigur, clasiele întrebări despre companie și motivația ta de a alege acest job.

Felicitări tuturor celor prezenți la interviu, indiferent de rezultate. E foarte important că ați avut curajul să fiți acolo!

Multă baftă finaliștilor pe mai departe, să vină cât mai repede GOLDEN CALL-ul. 

Anca

Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!