OPEN DAY Emirates pe 23 mai la București

OPEN DAY Emirates pe 23 mai la București

Compania aeriană Emirates organizeză un nou interviu de însoțitori de bord la București, pe 23 mai. Recrutarea este de tip OPEN DAY, așadar, dacă îndeplinești condițiile impuse de companie, poți merge direct la interviu. 

CÂND: 23 mai, ora 09:00
UNDE: Grand Hotel Bucharest, Blv. Nicolae Balcescu 4, sector 1, București

𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓: la Emirates, ca la orice companie aeriană din Orientul Mijlociu, NU ai nevoie de nicio experiență anterioară în aviație și nici de atestat de însoțitor de bord. Dacă mergi foarte bine pregătit la interviu, compania aeriană te angajează și îți oferă un 𝐓𝐑𝐀𝐈𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓, de 2 luni, în cadrul căruia vei învăța tot ce trebuie să știi pentru a profesa ca însoțitor de bord. 

Cerințe de angajare stewardesă Emirates:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60 cm
  • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

*pot aplica atât femei, cât și bărbați la acest interviu, atât timp cât sunt îndeplinite condițiile de angajare descrise mai sus.

Mai multe detalii pe pagina de recrutare Emirates - link aici. 

Te pregătim să treci cu succes de interviul Emirates   
  1. Îți facem un CV perfect cu care să te prezinți la interviu - aici detalii.
  2. Îți oferim o pregătire intensivă pentru interviu - simulezi toate probele de interviu cu trainerii noștri și înveți ce ai de făcut ca să le treci cu succes -  Toate detalile sunt la acest link. 
  3. Te pregătești la limba engleză - din 13 mai începem un nou curs intensiv de limba engleză - English for Cabin Crew (se desfășoară ONLINE) în care ai ocazia să îți îmbunătățești semnificativ nivelul de engleză pentru aviație. Cursul durează două săptămâni și ai detalii la acest link.
Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!