Etihad Airways recrutează însoțitori de bord la București

Etihad Airways recrutează însoțitori de bord la București

Compania aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite - Etihad Airways - a anunțat o nouă recrutare la București în perioada următoare. Interviul este de tip Assessment Day, astfel că trebuie să aplici pe siteul companiei pentru a putea obține o invitație. 

Cerințe de angajare ca stewardesă Etihad Airways:

  • minim diplomă 12 clase
  • fluență în limba engleză - orice altă limbă străină reprezintă un avantaj
  • minim 21 de ani
  • minim 161 cm înălțime
  • fără tatuaje sau piercinguri care să fie vizibile purtând uniforma
  • fără cazier
  • atitudine pozitivă, aspect fizic plăcut, bune abilități de comunicare

Aici poți aplica pentru un job de stewardesă Etihad Airways

Despre Etihad Airways

Etihad Airways, compania aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite, s-a format în anul 2003, iar peste ani s-a transformat în Etihad Aviation Group, unul din cele mai cunoscute branduri de aviație din lume. 

Compania aeriană zboară în peste 84 de destinații cu o flotă de peste 100 de avioane Airbus și Boeing, servind peste 18 milioane de pasageri pe an. Sloganul companiei aeriene este: "From Abu Dhabi to the world!"

Cum te poate ajuta Academia Vreau să fiu Stewardesă să obții un job de însoțitor de bord la Etihad Airways?

1. Îți realizăm un CV perfect cu care să aplici - apelează la acest link la serviciul nostru de realizare și editare CV-uri

2. Îți oferim cel mai complex curs de pregătire pentru interviurile cu companii aeriene - un curs complet la finalul căruia ești gata de angajare (rată de succes peste 80%) - detalii și înscrieri la acest link

3. Pregătire în privat - oferim sesiuni de private coaching cu unul din trainerii noștri pentru aceia dintre voi care nu pot ajunge la cursurile noastre de pregătire. Sesiunile de private coaching pot avea loc la sediul nostru sau online, în funcție de disponibilitatea ta. Detalii la acest link.

Succes, abia așteptăm să te cunoaștem și să-ți ghidăm pașii spre nori!

Înapoi la blog

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord!

Academia Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții un job în aviație în cel mai scurt timp. Alege unul din serviciile sau cursurile noastre și pregătește-te să fii cel mai bun candidat la interviuri!