Workshop de introducere în aviația privată

Aviația privată este un domeniu exclusivist, un domeniul al serviciilor de 5 stele, dedicat confortului, eleganței și luxului. Dar cum ajungi să pătrunzi în lumea aviației private? Cum poți obține un job în domeniu și mai ales ce calități trebuie să întrunești pentru a fi selectat?

Află toate aceste lucruri direct de la specialiștii Vreau să fiu Stewardesă în cadrul unui workshop special de introducere în aviația privată.

Evenimentul va avea loc pe 9 noiembrie de la ora 18.30 la Galeria Occidentului – Strada Occidentului nr 11, București.

  • *intrare liberă
  • *locuri limitate
  • *accesul se face pe baza completării formularului de înscriere

Ce vom discuta în cadrul acestui workshop de aviație privată?

  1. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a putea obține un job de corporate cabin crew?
  2. Ce calități are un corporate cabin crew?
  3. Unde te poți angaja – ce companii fac angajări
  4. Ce pregătire ai nevoie pentru a putea trece de interviu – ce anume caută recrutorii

În ultimii 3 ani, ne-am dedicat pregătirii însoțitorilor de bord din aviația comercială. Am acumulat o experiență semnificativă în training și îndrumare în acest domeniu și am avut ocazia să pregătim aproape 1400 de cursanți, până în prezent. Mare parte din ei lucrează azi pentru mari companii aeriene din Orient și Europa. Suntem principală sursă de informare pentru persoanele care își doresc să obțină jobul de însoțitor de bord și primii care au introdus în România astfel de cursuri de pregătire pentru interviurile cu mari companii aeriene.

Începând cu 2016, organizăm și traininguri pentru însoțitori de bord în aviația privată (VIP cabin crew/corporate cabin crew), o serie de cursuri cu accent major pus pe partea de servicii on-board, pregătirea cabinei pentru oaspeți, tehnici de servire a băuturilor și a mâncării, etichetă culturală, cunoștințe despre aviația privată și responsabilitățile unui însoțitor de bord corporate.

La finalul unui astfel de curs, orice candidat se poate prezenta pregătit la interviul de angajare pentru o companie de aviație privată: va ști ce are de făcut pentru a trece cu succes de interviu, care sunt elementele cheie ale unui serviciu de 5 stele la bordul unei aeronave, va avea cunoștințe extinse despre mâncare, tehnici de plating, servirea vinului, a șampaniei și a băuturilor alcoolice, va înțelege care sunt pașii de urmat în pregătirea fiecărui zbor, eticheta pe care trebuie să o respecte în relația cu pasagerii săi (persoane importante, oameni de afaceri, membri ai familiilor regale, politicieni, șefi de stat sau de guvern etc.)

Așadar, dacă ești interesat/ă să urmezi o carieră în aviația privată, te așteptăm pe 9 noiembrie la workshop!

CÂND: 9 noiembrie, ora 18.30

UNDE: Galeria Occidentului, strada Occidentului nr. 11

CE: Workshop de introducere în aviația privată

*intrare liberă, în baza completării formularului de înscriere

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, ne puteți scrie pe adresa eu@vreausafiustewardesa.ro.

Ne vedem pe 9 noiembrie,

echipa Vreau să fiu Stewardesă

Fill out my online form
aviatie privata Workshop de introducere în aviația privată

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.