wizzair

Wizz Air recrutează pe 17 iunie la Cluj Napoca

Compania aeriană low-cost Wizz Air recrutează pe data de 17 iunie la Cluj Napoca, conform unor informații obținute de echipa Vreau să fiu Stewardesă. *anunțul nu este confirmat însă de Wizz Air

Potrivit unor surse Vreau să fiu Stewardesă, o serie de candidați care aplicaseră pe site-ul Wizz Air lunile trecute, au fost sunați în această săptămâna pentru a fi chemați la interviu.

Atenție: interviul este de tip Assessment Day, asta înseamnă ca doar cei care primesc o invitație din partea companiei pot participa!

Interviul ar urma să aibă loc pe 17 iunie, la Hotel Confort din Cluj Napoca, începând cu ora 09.00.

Ce acte trebuie să ai la tine:

 • CV în limba engleză
 • 2 fotografii (plan amplu și tip pașaport)
 • scrisoare de recomandare
 • formular completat ( pus la dispoziție de Wizz Air)
[vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”info” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]Vino la cursul English for future Cabin Crew și pregătește-ți engleza pentru interviu. Te așteaptă  3 zile de pregătire intensivă în care îți vei îmbunătăți nivelul de limba engleză, vei exersa probele de la interviu și vei învăța cum să treci peste emoții. Detalii și înscrieri aici.  [/vc_message]

6 Comments
 • Geanina
  Posted at 18:10h, 16 iunie Răspunde

  Intr-adevar exista o recrutare confirmata de compania Wizz Air, pe data de 17 iunie, ora 9:00, insa are loc in Bulgaria ( Sofia ). Oare este posibil sa aiba loc 2 recrutari in acelasi timp, dar tari diferite? De asemenea, am incercat sa aplic pe site-ul lor, insa nu pot atasa poza, CV-ul, in casutele respective, imi permite doar sa adaug text. Care ar putea fi problema ?

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 18:12h, 16 iunie Răspunde

   Buna Geanina,

   Compania poate avea in aceeasi zi oricate recrutari isi propun, caci au o echipa de HR pentru fiecare tara in care se organizeaza interviul.

 • Luiza
  Posted at 18:51h, 16 iunie Răspunde

  Am vazut doar acum postarea in legatura cu recrutarea si am reusit sa trimit CV-ul. Care ar fi sansele sa primesc si un raspuns pana maine?

 • Izabela
  Posted at 19:33h, 16 iunie Răspunde

  Eu am fost chemata la recrutarea de maine care va avea loc la Cluj Napoca si am confirmat prezenta telefonic. Am aplicat pe site prin luna martie..
  Deci sigur va avea loc!
  O seara placuta!!

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 20:59h, 16 iunie Răspunde

   Multumim pentru confirmare, draga Izabela!

   Succes maine la recrutare!
   Anca

 • ralu
  Posted at 20:55h, 16 iunie Răspunde

  cand completezi la ei pe site numarul de telefon il treci cu prefixul Romaniei? sau doar simplu numaru tau de telefon.

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.