Wizz Air recrutează pe 17 aprilie la Cluj Napoca

Compania aeriană Wizz Air va organiza un interviu de tip Assessment Day pe 17 aprilie la Cluj Napoca, conform unor surse Vreau să fiu Stewardesă. Participarea la interviu vizează doar persoanele care au aplicat anterior pe site-ul Wizz Air și au primit o invitație din partea companiei.

Interviul va avea loc pe 17 aprilie, de la ora 09.00, la Hotel Confort (Calea Turzii nr. 48)

Ce acte trebuie să ai la tine:

 • CV în limba engleză
 • 2 fotografii ( plan amplu și tip pașaport)
 • scrisoare de recomandare

Reprezentanții Wizz Air avertizează ca interviul poate dura până târziu, așa că fii pregătit pentru o zi lungă.

În acest moment la secțiunea cariere de pe site-ul Wizz Air poți aplica doar pentru bazele din Cluj Napoca, Craiova, Timișoara și Târgul Mureș. 

21 Comments
 • AndreeaOte
  Posted at 19:59h, 14 aprilie Răspunde

  Oare e valabil si pentru cele care au primit invitatie data trecuta la Bucuresti sau trebuie sa asteptam alta invitatie ?

 • Carmen
  Posted at 20:29h, 14 aprilie Răspunde

  Trebuie sa asteptati o invitatie in care sa se specifice pt care baza sunteti chemata la interviu.

 • Andreeaote
  Posted at 21:21h, 14 aprilie Răspunde

  Am fost chemata la interviu luna trecuta cand a fost anulat . invitatia ramane valabila? Asta am vrut sa stiu

 • Dana
  Posted at 22:28h, 14 aprilie Răspunde

  Es

 • Dana
  Posted at 22:33h, 14 aprilie Răspunde

  Ma scuzați, vroiam sa va întreb dacă este obligatorie înălțimea de 1,65m. În condițiile în care știu engleza foarte bine, nivel mediu de franceza și germana, știu sa înot, sa acord primul ajutor medical , chiar nu se fac excepții? Am 1,60m. Mulțumesc!

 • Delia
  Posted at 22:58h, 14 aprilie Răspunde

  Eu vreau sa stiu cand ati aplicat, cum ati atasat si resume’ul acela care ti-l dau eu sa l completezi impreuna cu cv-ul si pozele una full body, una mica si toate acestea sa cuprinda 4mb??? Eu n-am reusit nicicum…:(

 • Laura
  Posted at 08:53h, 15 aprilie Răspunde

  Aceeasi problema am avut-o si eu 🙁 , Delia!

 • Renata
  Posted at 12:22h, 15 aprilie Răspunde

  Din partea cui trebuie sa fie scrisoarea de recomandare?

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 13:40h, 15 aprilie Răspunde

   Buna Renata,

   Scrisoarea de recomandare trebuie scrisa de un fost/actual angajator sau profesor. Succes!

 • Raluca
  Posted at 14:59h, 15 aprilie Răspunde

  Am primit invitație la interviu atunci când trebuia sa se tina în București. Invitația era pentru celelalte baze din România, dar s-a anulat interviul. Trebuie sa primesc o alta invitație ca sa pot participa vineri la AD?

 • Iulia
  Posted at 15:01h, 15 aprilie Răspunde

  Buna am si eu o intrebare scrisoarea de recomandare poate fi data si de catre un fost manager? in conditiile in care fostii angajatori sunt plecati din tara? Multumesc.

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 15:29h, 15 aprilie Răspunde

   Buna Iulia.

   Da, poate fi data si de un fost manager, fara probleme. Succces!

 • Dana
  Posted at 16:21h, 15 aprilie Răspunde

  buna, la ce interval de timp dupa ce ati aplicat, ati primit invitatia pentru interviu?

 • Simona
  Posted at 11:06h, 16 aprilie Răspunde

  Buna,
  Ma gandessc sa aplic din nou la Wizz – am aplicat acum ceva timp si pe criteriul – daca are 30 si un pic de ani nu ne interesezi ( UE spune ca varsta maxima e 40 de ani insa … e complicat sa stii tot ceea implica mai ales daca nu esti chiar pasionat de domeniu ci te duci doar la servici ). mai apoi plec intr-o calatorie si aflu ca zbor cu Wizz – atunci am inteles de ce si, in gandul meu am multumit ca nu m-au selectat. Cacbin Crew total absenti – un sfert din par iesit din coafura dar, pesemene era mai elegant asa electrizat) iar cand am debarcat m-am oprit si am zis de trei ori ” la revedere ” ridicand gradual putin tonul – sefa de cabina si o colega discutau ceva pesemne foarte interesenta – ma gandesc ca se refereau la proceduri – de vreme ce nu auzeau un pasager – in timp ce un dintre ele isi scosese un pantof si isi rotea glezna ( toate astea in timp ce noi, pax, ne debarcam. Am lucrat pentru o companie – am fost chiar in UAE pentru Haj flights – poate cele mai dificile dar, niciodata, absolut niciodata nu mi-am tratat pasagerii asa si asta din respect pentru mine insumi ca sa nu mai amintesc celelalte motive. P e de alta parte am si alte experiente ci insotitori care se uita la ceas sa ajunga mai repede in club si tot asa … Nu stiu cum se face c toti acestia sunt acceptati si zboara si oameni care isi doresc au calificarile necesare si tot ce mai implica intampina obstacole extreme. Poate ar fi bine sa explicati ce inseamna intr-adevar acest job – pasagerul e mult mai interesat de o atitudine primitoare si atentie decat de un inchipuit fizic de fotomodel.
  O zi minunata !

  • Simona
   Posted at 11:07h, 16 aprilie Răspunde

   Mda… Imi cer scuze s-au strecurat unele greseli de ortografie datorate grabei cu care scriu

  • Simona
   Posted at 11:14h, 16 aprilie Răspunde

   Buna,
   Ma gandessc sa aplic din nou la Wizz – am aplicat acum ceva timp si pe criteriul – daca are 30 si un pic de ani nu ne interesezi ( UE spune ca varsta maxima e 40 de ani insa … e complicat sa stii tot ceea implica mai ales daca nu esti chiar pasionat de domeniu ci te duci doar la servici ). Mai apoi plec intr-o calatorie si aflu ca zbor cu Wizz – atunci am inteles de ce si, in gandul meu am multumit ca nu m-au selectat. Cabin Crew total absenti – un sfert din par iesit din coafura dar, pesemene era mai elegant asa, electrizat, camasa iesita din pantaloni ) iar cand am debarcat m-am oprit si am zis de trei ori ” la revedere ” ridicand gradual putin tonul – sefa de cabina si o colega discutau ceva pesemne foarte interesant– ma gandesc… proceduri – de vreme ce nu auzeau un pasager – in timp ce una dintre ele isi scosese un pantof si isi rotea glezna ( toate astea in timp ce noi, pax, ne debarcam. Am lucrat pentru o companie – am fost chiar in UAE pentru Haj flights – poate cele mai dificile dar, niciodata, absolut niciodata nu mi-am tratat pasagerii asa si asta din respect pentru mine insami ca sa nu mai amintesc celelalte motive. Pe de alta parte am si alte experiente cu insotitori care se uita la ceas sa ajunga mai repede in club si tot asa … Nu stiu cum se face ca toti acestia sunt acceptati si zboara si oameni care isi doresc, au calificarile necesare si tot ce mai implica intampina obstacole extreme. Poate ar fi bine sa explicati ce inseamna intr-adevar acest job – pasagerul e mult mai interesat/multumit de o atitudine primitoare si atentie decat de un inchipuit fizic de fotomodel.
   O zi minunata !

 • Gabriel
  Posted at 11:21h, 16 aprilie Răspunde

  Buna. Am aplicat la inceputul lunii Martie si nu am primit nici un raspuns pana acum, nici ca da nici ca nu. Maine am inteles ca ar fi interviurile. Daca am primit invitatie, nu se trimite macar un raspuns de refuz, ca sa nu mai stau stresat, macar sa stiu ca nu ma vor. Multumesc

 • Gabriel
  Posted at 11:22h, 16 aprilie Răspunde

  Daca nu am primit invitatie….

 • Gabriel
  Posted at 11:26h, 16 aprilie Răspunde

  Si inca o intrebare: nefiind acceptat acum, aplicarea mea mai este valabila, sau trebuie sa mai aplic o data pentru o viitoare recrutare si daca da dupa cat timp?

 • Corina
  Posted at 10:18h, 08 mai Răspunde

  Care este limita inferioara de varsta?

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 22:58h, 08 mai Răspunde

   Buna Corina,

   18 ani este limita minima de varsta ca sa aplici la Wizz Air. Succes!

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.