Vrei să devii stewardesă? Vino la evenimentul din 23 noiembrie!

Pe 23 noiembrie, la Hotel Residence Arc de Triomphe, are loc primul eveniment din Romania dedicat viitorilor însoțitori de bord – conferința “Vreau să fiu stewardesă”.  Reprezentanți ai școlilor de aviație și ai companiilor aeriene,  stewardese de carieră și specialiști HR implicați în recrutarea din domeniul aviatic se reunesc în cadrul acestui eveniment, pentru a oferi o perspectivă de 360 grade asupra meseriei de însoțitor de bord.

Conferința este structurată ca o introducere la o viitoare carieră în aviație, astfel încât persoanele care participă să aibă acces la informații complete din domeniu.

Discutăm despre cum poți obține o calificare ca însoțitor de bord,  cum decurg recrutările pentru companiile aeriene si ce trebuie să faci pentru a trece cu succes de toate etapele procesului de recrutare.

Totodata, ai parte de un workshop de îndrumare în carieră susținut de un specialist HR care a recrutat pentru companiile aeriene din România, iar la final un însoțitor de bord cu o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniu ne împărtașește din poveștile unei meserii printre nori.

Speakerii evenimentului sunt: reprezentanți ai Tarom, Carpatair Flight Training, Wizz Air, stewardese cu peste 20 de ani experiență în domeniu, specialiști HR implicați în recrutarea însoțitorilor de bord.

Taxa de participare include accesul la toate sesiunile de conferință și pauzele de cafea (cafea, ceai, apă, sucuri, gustări), ghidul viitorului însoțitor de bord în format print, participarea la workshop-ul de îndrumare în carieră, accesul la materialele și prezentările lectorilor incluși în program, o sesiune de Q&A, cadou personalizat AVON.

Inscrierea se face pe baza completării formularului de contact de mai jos. Confirmarea participarii la eveniment se realizează printr-un email trimis de echipa Vreau să fiu Stewardesă, dupa achitarea taxei de participare.

Plata se va face prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.  *La detalii plată se va trece numele persoanei care va participa la eveniment. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi departamentul de evenimente la tel. 0726924847 sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

Completeaza aici formularul de inscriere si vino la eveniment!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.