Vreau să fiu Stewardesă LIVE cu cititorii – episodul #2

Începând din 2018, pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de cititorii noștri, am dat startul unui nou proiect  – Vreau să fiu Stewardesă LIVE pe Facebook, sesiune interactivă de întrebări/răspunsuri. În fiecare lună, organizăm sesiuni LIVE în cadrul grupului nostru de FB(dacă nu ești încă membru, te așteptăm în comunitate, adică aici) în care încercăm să răspundem la întrebările tale despre tot ce presupune meseria de însoțitor de bord, companii aeriene, cine când și unde face recrutări și orice dileme ai putea avea cu privire la aceste subiecte.

Atunci când vrei să lucrezi în aviație și ești la început de drum, cel mai important lucru de care ai nevoie este informația. Informație corectă, avizată, care să te ajute să ajungi acolo unde trebuie: printre nori! Iar noi ne-am propus prin aceste sesiuni LIVE pe FB să te ajutăm în acest demers. Credem că cel mai important lucru într-o comunitate este schimbul de experiențe și informarea cât mai bună, iar marea familie Vreau să fiu Stewardesă este despre asta. Despre oameni care împărtășesc aceeasi pasiune – aviația și vor să ofere mai departe din experiența lor.

Astfel, te așteptăm marți, 6 februarie, de la 18.30 pe grupul nostru de FB pentru a-ți răspunde la întrebări. Dacă vrei, ne poți trimite întrebările tale în avans pe adresa de email anca@vreausafiustewardesa.ro sau ne poți lăsa un comentariu la finalul acestei pagine. Îți vom răspunde cu drag mâine!

Cine sunt cei care îți vor răspunde la întrebări?

Anca Dumitrescu

Anca Vreau să fiu Stewardesă 170x170 Vreau să fiu Stewardesă LIVE cu cititorii   episodul #2

Anca Dumitrescu este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, iar ultimii 5 ani i-a petrecut îndrumând mii de tineri să urmeze o carieră de însoțitor de bord. Îi place să lucreze cu oamenii și crede că cel mai important lucru în relația cu ei este empatia. Anca este specialist în aviație și trainer certificat la nivel internațional și zi de zi răspunde cu drag la zeci de întrebări despre domeniul aviației.

Rucsandra Mihai

rucsandra Vreau sa fiu Stewardesa 200x200 Vreau să fiu Stewardesă LIVE cu cititorii   episodul #2

Rucsandra Mihai are o carieră impresionantă în aviație și greu de concurat – 28 de ani petrecuți printre nori, în uniforma de însoțitor de bord. A zburat pentru toți presedinții și șefii de guvern ai României din 90 până în prezent și are experiență atât în aviația comercială, cât și în cea privată. Rucsandra este un exemplu desăvârșit pentru orice viitor însoțitor de bord și un profesionist în domeniul aviației.

Ne vedem pe Facebook 🙂

Anca

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.