Vreau să fiu Stewardesă la Roma – experiența de la curs

În perioada 8-9 octombrie 2016, echipa Vreau să fiu Stewardesă / How to be Cabin Crew a organizat cel de-al doilea curs pregătitor din Italia, la Roma. Au fost 2 zile de curs intense, care ne-au oferit ocazia de a cunoaște cursanți minunați, dornici să învețe cât mai multe despre meseria de însoțitor de bord și să își primească aripile cât mai curând.

Am avut cursanți din Germania, Italia, Camerun, Philipine și România și timp de 2 zile ne-am străduit ca toți să aibă parte de cea mai frumoasă și motivantă experiență de învățare alături de echipa noastră. Iar feedback-ul primit la finalul acestor 2 zile ne-a dovedit că în mare parte acesta a și fost sentimentul cu care cursanții noștri au plecat acasă.

roma 4 1024x512 Vreau să fiu Stewardesă la Roma   experiența de la curs

Am plecat cu Georgiana spre Roma pe 5 septembrie și am profit de 2 zile libere înainte de curs în care să hoinărim pe străzile orașului, să mâncăm multe paste, gelato de fistic(preferatul meu) și cocos (preferatul Georgianei), să sărbătorim împreună faptul că am mai crescut cu un an (pe 6 octombrie a fost ziua mea) și să asimilăm cât mai mult din energia fantastică a cetății antice. De cele mai multe ori, muncim de luni până luni la Vreau să fiu Stewardesă, așa că orice zi liberă e pentru noi o bucurie.

roma 5 1024x512 Vreau să fiu Stewardesă la Roma   experiența de la curs

Dar să vă spun despre curs și despre experiența frumoasă pe care am avut-o predând pentru tineri cu naționalități și background atât de diferit. Am avut noroc căci nivelul de engleză al tuturor cursanților a fost unul avansat, astfel că am avut o comunicare ușoară și extrem de prietenoasă. La fiecare curs, cursanții mei îmi devin treptat prieteni și oameni dragi, pe care încerc să îi motivez cât mai mult să se dezvolte personal, să aibă cât mai multă încredere în sine și să țintească cât mai sus. Toți cursanții aveau deja experiență anterioară în customer service, astfel că procesul de învățare a fost unul relativ ușor, fiecare înțelegând cum trebuie să abordeze clienții/pasagerii și implicit situațiile în care recrutorii i-ar putea pune la interviu pentru a demonstra abilități de customer service.

roma2 1024x512 Vreau să fiu Stewardesă la Roma   experiența de la cursAm exersat împreună probele care se dau de obicei la interviurile cu companii aeriene, tehnici de public speaking,  teste de engleză și jocuri care să le stimuleze creativitatea și gândirea critică. Am râs mult, am învățat pe măsură, am avut grijă ca fiecare cursant să plece de la curs cu un bagaj semnificativ de informații și abilități noi pe care să le folosească la recrutare astfel încât să reușească să se numere printre norocoșii care își primesc aripile.

Feedback de la cursantele Vreau să fiu Stewardesă / How to be Cabin Crew

Ne-am întors la București cu forțe proaspete, cu încă o experiență frumoasă pe care a bifat-o în istoricul de cursuri Vreau să fiu Stewardesă și cu bucuria faptului că încet, încet reușim să ne extindem cursurile la nivel european. Și cred cu tărie că acesta este abia începutul.

roma 3 1024x512 Vreau să fiu Stewardesă la Roma   experiența de la curs

Vă las cu unul din feedback-urile pe care le-am primit în urma cursului, de la Maecy Villegas, cursanta noastră din Filipine:

“Dear Anca,14495405 1203210846383927 5599787401257032413 n 300x225 Vreau să fiu Stewardesă la Roma   experiența de la curs

 I have learned a lot from you and my colleagues during these two days of course. I would like to thank you for this amazing opportunity. I am more confident now because I know I am prepared and ready to spread my wings.
You were so nice to us and I felt really comfortable during your classes. Not only that I learned a lot, but I also had fun. I had the chance to meet new friends and a mentor (you!). This course is one of the best things I’ve ever done because it gives me a little more sparks to shine. I am thankful for your help and your advice and I will always keep them on my mind and try to follow them as much as I can.
You encouraged me to always give the best of me in every challenge I will be facing in my life. You became one of my heroes and the image of success that will inspire me in my career.
Thank you,
Maecy”
IMG 3998 1024x768 Vreau să fiu Stewardesă la Roma   experiența de la cursFullSizeRender 2 1024x768 Vreau să fiu Stewardesă la Roma   experiența de la curs

Ne vedem printre nori!
Anca

Dacă vrei să exersezi limba engleză pentru interviul de angajare ca însoțitor de bord, atunci vino la Cursul English for Cabin Crew. Te așteaptă 3 zile de training intensiv în care vei exersa toate etapele interviului, vocabularul specific aviației, formulele de adresare, cuvintele cheie și mai ales, modul în care se construiește o prezentare personală care să-i cucerească pe recrutori. Detalii și înscrieri la curs aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Vreau să fiu Stewardesă la Roma   experiența de la curs

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment