Vreau să fiu Stewardesă își mărește echipa

În cei 4 ani de existență, Vreau să fiu Stewardesă a crescut frumos, atât în mediul online, cât și offline. Am fost primii care au construit în România o platformă dedicată însoțitorilor de bord, cât și primii care au implementat cursuri de pregătire pentru interviurile cu mari companii aeriene. În toți acești 4 ani, echipa noastră a crescut odată cu proiectul, iar azi ne dorim să ducem lucrurile și mai departe.

Având în vedere că în prezent furnizăm cursuri la nivel internațional (România, Republica Moldova și Italia), iar de anul trecut ne-am extins trainingurile și în domeniul aviației private, căutăm traineri entuziaști, care să lucreze alături de noi pentru a livra experiențe de învățare unice, nu doar niște simple cursuri de aviație. Mai mult decât traineri, căutăm buni pedagogi, care să iubească să predea și să lucreze cu tineri entuziști, doritori să zboare.

Ne-ar plăcea ca viitorii noștri colegi să iubească aviația, să aibă răbdare și empatie pentru cei din jur. Să aibă sufletul deschis și putere de comunicare cu cursanți extrem de diferiți, cu personalități puternice și feluri unice de a interacționa. Un trainer trebuie să fie și un bun psiholog, să înțeleagă foarte bine unicitatea fiecărui cursant și să îl trateze individual.

Ce ne dorim de la viitorul trainer Vreau să fiu Stewardesă:

 • experiență ca însoțitor de bord

Ne dorim un fost însoțitor de bord care și-a făcut meseria cu drag și pasiune, iar azi este dispus să împărtășească din experiența lui și celor aflați la început de drum.

 • bune abilități de predare

Nu ne dorim o “diplomă” de trainer, ci un om care să își facă munca cu pasiune și conștiinciozitate, un om care să aibă calități de “pedagog” și care să se simtă bine printre cursanții lui. Ne dorim un trainer care să știe cum să își organizeze cât mai bine cursul, astfel încât cursanții lui să plece acasă cu un bagaj cât mai mare de cunoștințe despre tot ce înseamnă lumea însoțitorilor de bord.

 • abilități de public speaking

Este esențial să fii un bun orator în momentul în care lucrezi ca trainer. Ne dorim persoane care să vorbească degajat în public, să nu aibă emoții când zeci de perechi de ochi îl ațintesc cu privirea în căutarea unor răspunsuri.

 • engleza la nivel avansat 

Toate cursurile noastre se desfășoară DOAR în limba engleză, așa că este esențial (obligatoriu!) ca trainerul Vreau să fiu Stewardesă să vorbească și să scrie fluent în limba engleză.

 • în permanență la curent cu noutățile din aviație

Trainerul Vreau să fiu Stewardesă ar trebui să fie în permanență la curent cu tot ce se întâmplă în lumea aviației: de la companiile care fac angajări, condițiile lor, procesul de recrutare și tot ce înseamnă pregătirea unui viitor însoțitor de bord pentru interviu. Ne dorim un trainer dispus să învețe în permanență, care să se documenteze constant pe subiecte de aviație, astfel încât să fie pregătit cu răspunsuri la orice întrebare venită din partea cursanților noștri.

 • mereu cu zâmbetul pe buze, empatic și pozitiv

La fel ca atunci când mergi la zbor și lași toate supărările la ușa avionului, cam așa se întâmplă și cu participarea la curs. Ca trainer, lași deoparte orice gând mai puțin bun, orice supărare și intri în sala de curs cu un zâmbet mare pe buze, gata să împărtășești din experiența și pasiunea ta pentru aviație.

Dacă ceea ce am scris mai sus se potrivește cu profilul tău, ne-ar plăcea să te cunoaștem. Trimite-ne un email pe adresa eu@vreausafiustewardesa.ro cu CV-ul tău, câteva fotografii și un text cu răspunsul la întrebarea “De ce vrei să fii trainer în aviație?”.

Așteptăm cu drag să-l cunoaștem pe noul trainer Vreau să fiu Stewardesă!

2 Comments
 • Baciu Iuliana
  Posted at 19:58h, 18 mai Răspunde

  Buna ziua! Sunt din Bucuresti dar acum locuiesc in Austria in Viena.Doresc sa lucrez ca,stewardesa.Am o cu totul alta pregatire. Liceu industrial si scoala post-liceala in fizico-chimica. Vorbesc engleza si italiana. Am lucrat 15 ani in cadrul companiei Enel Bucuresti,avand o communicate buna cu publicul.Astept contactul dvs. Multumesc!

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.