Vreau să fiu Stewardesă participă la Bruxelles la conferința European Cabin Service

Ca în fiecare din ultimii 3 ani, echipa Vreau să fiu Stewardesă va participa, în perioada 7-8 septembrie 2017, la Bruxelles, la a treia ediție a Europeam Cabin Service, parte a EBAA (European Business Aviation Asociation). Însoțitori de bord din aviația privată, furnizori de catering și chiar piloți din întreaga lume se vor întâlni pentru 2 zile pentru a socializa și a învața lucruri noi din această industrie exclusivistă a aviației private.

Pe lângă numeroasele oportunități de relaționare, participanții vor avea ocazia să înțeleagă ce calități trebuia să aibă un însoțitor de bord corporate, pentru a putea să ofere o călătorie în condiții de maximă siguranță și servicii la cel mai înalt nivel.

Această ediție este importantă și prin prezentarea nou lansatului proiect WE-CARE, o platformă creată de EBAA în colaborare cu ECFAC (European Corporate Flight Attendant Committee) destinată să creeze o legătură între însoțitorii de bord corporate și operatorii aerieni. Această platformă vrea să ofere operatorilor membrii EBAA un loc unde pot să găsească însoțitori de bord corporate pre-selectați, profesioniști, extrem de bine pregătiți și experimentați, fie că este vorba de un zbor neprevăzut, o înlocuire temporară sau un contract pe termen lung.

Tot în cadrul acestei conferințe, TAG Aviation va oferi o bursă în valoare de 800 euro unui însoțitor de bord, care va acoperi costurile unui curs certificat pentru obținerea atestatului EASA (European Aviation Safety Agency).

Vor fi două zile în care vom lua parte la diferite workshopuri, pe diverse teme, de la alegerea vinului, a brânzeturilor, tehnici culinare actuale, business etiquette, până la proceduri și situații de urgență, prezentări despre aviația privată și rolul unei pregătiri corespunzătoare a celor ce o deservesc.

Vă vom ține la curent cu desfășurarea întregii conferințe și voi reveni cu detalii la întoarcere.

Până atunci, cer senin și happy landings!
Rucsandra

Rucsandra Mihai este trainer în cadrul cursului Corporate Cabin Crew Training – Silver Service & Etiquette , cu experiență de 28 de ani de zbor în aviația comercială și privată.

Vrei să lucrezi ca însoțitor de bord în aviația privată? Vino la cursul Corporate Cabin Crew Training – Silver Service & Etiquette și vei învăța tot ce ai nevoie pentru a te angaja în industria exclusivistă a aviației de business: de la cum să oferi un serviciu de 5 stele pasagerilor tăi, cunoștințe despre mâncăruri gourmet, vinuri și șampanie, până la eticheta în relația cu persoane foarte importante și managementul aeronavei. Te așteaptă un training complex de 4 zile, susținut de 3 traineri cu experiența. Detalii și înscrieri aici.
Nicoleta Gherman avatar 80x80 Vreau să fiu Stewardesă participă la Bruxelles la conferința European Cabin Service

About Echipa Vreau să fiu stewardesă

În 2013, proiectul Vreau să fiu Stewardesă a devenit oficial prima platformă din România dedicată celor care vor să aibă o carieră ca însoțitori de bord. De atunci am pregătit peste 1400 de cursanți, iar faptul că 80% dintre cei care au mers la interviuri s-au angajat reprezintă cea mai mare bucurie a noastră.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.