Părerea cursanţilor despre Vreau să fiu stewardesă

Participanţii la Pregătirea interviului pentru Etihad Airways şi pentru Qatar Airways ne-au scris parerea lor despre ce s-a întâmplat la cursuri:

Ruxandra M.: Georgiana a fost ACOLO pentru noi toţi, iar eu am simţi că fiecare CONTEAZĂ la acest curs şi fiecăruia dintre noi i-au fost satisfăcute nevoile, curiozităţile şi corectate greşelile. Georgiana a insistat să-mi găsească voucherul -cadou potrivit, deşi nu am insistat în a primi unul. Ancăi îi mulţumesc pentru ajutorul de dinainainte de curs, legat de vestimentaţie şi alte detalii şi o felicit pentru autocontrolul de care a dat dovadă. Este o mână fermă într-o “mănuşă de dantelă”. Dragele mele, indiferent de rezultatul pe care îl voi obţine la interviu, vă mulţumesc pentru întregul curs şi pentru disponibilitatea de a ne ajuta. Este încurajator să aflii că există oameni ca voi, care fac totul cu profesionalism şi respect pentru cursanţi. Mult succes în activitatea pe care o întreprindeţi!

Andreea U.: Tot ce s-a discutat în cadrul cursului a fost foarte bine structurat, sunt sigură că ne va ajuta foarte mult la interviu. Vreau să vă mulţumesc mult, sunteţi nişte drăguţe, mi-a plăcut foarte mult cursul şi cred că îmi va fi de mare ajutor la interviu.

stewardesa 1 Părerea cursanţilor despre Vreau să fiu stewardesă

Ioana G.: Informaţiile oferite au fost de folos şi felul vostru de a vorbi mi-a dat mai multă încredere în mine! Acesta este un curs foarte util, am învăţat foarte multe lucruri (fiind şi primul meu curs de acest gen) şi o să-l recomand cu plăcere.

Elena O.: Acest curs m-a ajutat să depăşesc toate emoţiile şi să trec cu brio toate probleme de la interviul Qatar. Îl recomand cu încredere tuturor celor care vor să prindă aripi.

Citește și “De ce să alegi un curs de pregătire marca Vreau să fiu Stewardesă”

Laurenţiu C.: Temele dezbătute la curs au fost mai mult decât utile pentru cei ce vor să se pregătească pentru interviul de angajare pentru însoţitori de bord. Se pot pune întrebări cât cuprinde din partea fiecărui cursant astfel că nu există detalii care nu au fost atinse. Aşa cum prevăd informaţiile de pe site, Nicoleta Ghermaneste un expert, un profesionist, un om deosebit care ne-a ajutat mult în cadrul cursului. Mi-a plăcut faptul că totul a fost pregătit în cel mai mic detaliu. O încăpere răcoroasă dotată perfect pentru o astfel de întâlnire. Cursul reprezintă un izvor de informaţii acreditate interviului la care doreşti să asişti. Depinde mult şi de condiţia ta, dar aici eşti îndrumat corespunzător cerinţelor cerute astfel încât şansă de a trece de toate probele interviului să fie una foarte mare. Când eu am venit la pregătire aveam 50% şanse, procent pe care îl avem fiecare la oricare evaluare, dar aici mi-am mai adugat 30%, iar acest procent a făcut diferenţa. Îi mulţumesc mult echipei “Vreau să fiu stewardesă!” pentru tot ajutorul acordat, nu am nimic de reproşat. Ca idee, restul de 20% îl primeşti “de sus”, categoric.

vreau sa fiu stewardesa Părerea cursanţilor despre Vreau să fiu stewardesă

Roxana C.: M-au ajutat foarte mult şi mi-au fost utile. Au fost lucruri care mă pot ajuta la orice interviu,nu neapărat un interviu pentru Cabin Crew. În afară de faptul că am primit informaţiile necesare despre cum va decurge interviul, la ce să mă aştept,ce să fac şi ce să nu fac, exerciţiile de role-play, pregătirea CV-ului, consider că este foarte important atunci când te prezinţi la interviu să ştii la ce să te aştepţi ca să îţi poţi stăpâni emoţiile şi să fii sigură pe tine. Echipa Vreau să fiu stewardesă mi-a oferit toate astea. Un curs foarte bine structurat şi consider eu necesar pentru orice aspirant la meseria de stewardesă. Vă mulţumesc!

Pregătește-ți engleza pentru interviu! Vino la Cursul English for Cabin Crew – 3 zile de training intensiv în care exersezi probele de la interviu, vocabularul specific aviației, cuvintele cheie și mai ales, modul în care se construiește o prezentare personală care să-i cucerească pe recrutori. Detalii și înscrieri la curs aici. 

Isabella P: Sunt atât de fericită , în urma interviului din 07 iulie, de la Bucureşti am fost anunţată că sunt acceptată să ocup un post și încep trainingul pe 21 octombrie. Nu am cuvinte să vă mulţumesc pentru că în urma cursului vostru am mers pregătită şi am reuşit. Mii de mulţumiri

Noi vă mulțumim și, așa cum spuneam și pe pagina de facebook, cea mai mare bucurie a noastră este să vă vedem în uniforma de însoțitor de bord!

Să zburați!

Un însoțitor de bord cu o experiență de 10 ani în aviație și un specialist HR cu 17 ani experiență în recrutare te pregatesc pentru interviul de angajare cu o companie aeriană. Este un curs intensiv de 4 zile, în care vei exersa fiecare probă de la interviu, ți se va corecta CV-ul, ți se vor face fotografii profesionale și vei trece printr-un workshop de limba engleză. Detalii aici
Anca Dumitrescu avatar 80x80 Părerea cursanţilor despre Vreau să fiu stewardesă

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.