Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Mulțumim participanţilor de la primul eveniment Vreau să fiu stewardesă pentru impresiile împărtăşite pe mail sau prin formularul de feedback pus la dispoziţie. Suntem recunoscătoare pentru cuvintele frumoase şi încurajări.

dumbrava Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Georgeta Dumbravă

Temele dezbătute au fost de bun augur și aici mă refer în primul rând la participarea școlilor de profil la conferință. La momentul la care eu m-am hotărât să urmez o astfel de școală parcursul spre alegerea optimă mi s-a părut sinuos. Felicitări pentru idee și inițiativă! Se simțea nevoia unei astfel de organizații! Eu personal vă mulțumesc și îmi doresc ca pe viitor inițiativa dumneavostră să capete amploare și să ne furnizeze informațiile care până acum ne lipseau cu desăvârşire! Keep up with the good work!

Simona M.

carpat Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Simona Gherman – Carpatair Flight Training

Din punctul meu de vedere, s-au abordat toate temele care pot fi discutate în acest domeniu. De aici urmează punerea în practică. Felicitări pentru eveniment! Mult succes și de acum înainte! P.S. așteptăm și restul pozelor de la conferință 🙂

Ioana H.

Tarom vreau sa fiu stewardesa Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Monica Sisu – Tarom

Doresc să vă transmit că a fost ok în mare, numai că nu a fost ceva la care eu m-am așteptat.(…) Eu am fost până acum la 3 interviuri pentru însoțitori de zbor la diverse companii de la începutul anului și pot spune că știu cam ce se întâmplă în cadrul acestora. Încerc în momentul de față să lucrez la atitudine și la îmbunătățirea nivelului de limbă engleză, tocmai pentru că la următorul să primesc successful. Aș dori pe viitor dacă mai faceți evenimente să includeți informații mai exacte și mai la obiect. Erau multe fete în sală pe care le știam și de la interviuri care probabil erau interesate cam de aceleași lucruri. Vă zic acest lucru întrucât mergând la interviuri afli foarte multe din dedesubturile acestei meserii. Asta este doar părerea mea și sper să nu fi fost prea critică. 🙂 Eu vă mulțumesc pentru tot oricum. Lucrând în același domeniu (organizări evenimente) știu că a fost o muncă în spate și apreciez, mai ales că a fost și primul eveniment de acest gen, însă e bine să știți și cam ceea ce se dorește să se audă în cadrul evenimentelor de acest gen. Eu vă spun chiar din experiență personală și cam ce aș fi vrut eu să aflu.

Simina S.

wizz air vreau sa fiu stewardesa Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Teodora Burcă – Wizz Air

Toate subiectele au fost atinse foarte bine și clar. Am plecat de la eveniment lămurită în multe privințe. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să vă întâlnesc și să particip la un eveniment așa important. A fost o atmosferă foarte plăcută, am cunoscut oameni noi și am stabilit prietenii, iar invitații au fost pe măsură așteptărilor. Thank you very much 🙂

Maria A.

aida chivu Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Aida Chivu – R-HR Romania

Consider că am aflat destule informații folositoare. Absolut toată prezentarea a fost extrem de plăcută , m-am convins încă o dată că asta este ceea ce îmi doresc.

Mihaela T.

olinescu Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Sabina Olinescu – Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă

Consider că s-au discutat lucrurile esențiale și s-au abordat întocmai probleme care ridicau întrebări celor interesate de această meserie. Eu una sunt foarte mulțumită că am participat la acest eveniment și sunt convinsă că informațiile primite mă vor ajută foarte mult în viitor.

Larisa M.

Abia aștept următoarea conferință. A fost ceva impresionant.

Ana M.

A fost un eveniment foarte interesant pentru mine, și nu am nimic de reproșat. Foarte bine organizat și desfășurat. Aștept cu nerăbdare cel de-al doilea. Sper să ne revedem cât de curând!

Claudia B.

colaj 3 Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Aș vrea să le mulțumesc Georgianei și Ancăi pentru toate informațiile utile și interesul pe care îl oferă pentru a ajuta boboacele/bobocii la începuturile carierei de însoțitori de zbor. (…) Sper că asemenea evenimente vor mai fi organizate și pe viitor. Încă o dată mii de mulțumiri managerilor și colaboratorilor www.vreausafiustewardesa.ro

Cristina P.

Ați făcut o treabă foarte bună cu conferința. M-am îndrăgostit și mai mult de această profesie care presupune grație, diplomație și impecabilitate din toate punctele de vedere. Mulțumesc.

Elena G.

colaj Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Felicitări încă o dată pentru această conferinţă!!

Ioana C.

Mi-a făcut o deosebită plăcere să vă cunosc și ați organizat un eveniment superb. Sper că vor mai fi și altele la fel de interesante.

Anca G.

colaj 2 Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Bună, eu sunt Maria C., am participat azi la Vreau să fiu stewardesă și vreau să vă felicit și să-ți spun că m-am simțit foarte bine la conferință:)

Tema a fost cariera de însoțitor de zbor de la A la Z (atât cât se poate spune și detalia în câteva ore ), dar a fost explicit, la obiect…și cu răspunsuri pentru toate întrebările.

Aștept cu drag alte invitații la evenimentele voastre. Ancăi vreau să-i transmit că a fost foarte drăguță la eveniment (fizic și comportamental). Faceți o echipă bună, vă felicit!

Maria C.

MAR 2943 Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

Echipa Vreau să fi stewardesă pregătește persoanele care își doresc să treacă de interviul de angajare și să ajungă însoțitori de bord. Verifică pagina de cursuri si evenimente și vezi când are loc următorul curs.

Georgiana Ene avatar 80x80 Impresiile participanţilor despre evenimentul Vreau să fiu stewardesă

About Georgiana Ene

Georgiana este co-fondator al proiectului Vreau să fiu Stewardesă, coordonează organizarea cursurilor și evenimentelor și are în grijă imaginea și buna funcționare a site-ului. Are o experiență de peste 10 ani în jurnalism, marketing și comunicare.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.