Votează noii Ambasadori Wizz Air!

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a lansat votul public online pentru cea de-a patra ediție a programului WIZZ Ambassador. Puteți alege 31 de membri ai echipajului de bord care să reprezinte compania la diferite evenimente importante, publice sau de presă, în următorii doi ani.

Puteți vota până pe 9 iunie printr-o aplicație dedicată pe pagina Facebook a Wizz Air, unde puteți alege ambasadorii fiecărei țări dintr-o listă de 84 de finaliști. Compania aeriană caută trei ambasadori în țările în care WIZZ are mai multe baze și doi acele ţări cu o singură bază WIZZ. În România, fanii companiei pot vota dintre 9 finaliști: Daria, Andreea, Liana, Alexandru, Robert, Ioana, Oana, Sandra şi Eliza.

Iată mai jos concurenții din competiția Wizz Amabassador:

Pentru București:

Robert Nedelcu
WIZZ AMBASADOR CANDIDAT Robert 943x1024 Votează noii Ambasadori Wizz Air!

Oana Bindea

WIZZ AMBASADOR CANDIDAT Oana Votează noii Ambasadori Wizz Air!

Ioana Ruxandra Cacoveanu

WIZZ AMBASADOR CANDIDAT Ioana 683x1024 Votează noii Ambasadori Wizz Air!

Alexandru Trofin

WIZZ AMBASADOR CANDIDAT Alexandru 682x1024 Votează noii Ambasadori Wizz Air!

Pentru celelalte baze din țară:

 

Eliza Iulia Bota

WIZZ AMBASADOR CANDIDAT Eliza Votează noii Ambasadori Wizz Air!

Andreea Paula Ciorbă

WIZZ AMBASADOR CANDIDAT Andreea Votează noii Ambasadori Wizz Air!

Liana Sarmasan

 

WIZZ AMBASADOR CANDIDAT Liana 1024x683 Votează noii Ambasadori Wizz Air!

Daria Moldovan

WIZZ AMBASADOR CANDIDAT DARIA 1024x768 Votează noii Ambasadori Wizz Air!

WIZZ îi încurajează pe votanți să aleagă acel membru al echipajului de cabină, care, după părerea lor, este cel mai potrivit să reprezinte experiența remarcabilă WIZZ, care demonstrează un profesionalism excepțional și împărtășeste pasiunea pentru această “profesie la înălțime”.

Viitorii ambasadori vor fi mai mult decât simpli reprezentanţi ai brand-ului. Cei mai buni membri ai echipajelor de cabină vor fi mesagerii a peste 1800 de însoțitori de zbor ai WIZZ şi vor împărtăși cele mai interesante detalii ale profesiei lor prin intermediul canalelor media tradiționale și cele de social media, precum și o perspectivă directă asupra a ceea ce înseamnă munca la mii de metri înălţime.

După ceremonia oficială de inaugurare a noilor ambasadori WIZZ din luna iulie, pasagerii vor avea ocazia să îi întâlnească, nu numai la bordul aeronavelor, ci și la evenimentele sportive din întreaga Europă Centrală și de Est sponsorizate de companie, în filme de prezentare și în fiecare ediție a revistei WIZZ Magazin.

Votează acum candidatul tău preferat!

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Votează noii Ambasadori Wizz Air!

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment