UPDATE: Wizz Air anulează interviul din 26 și 27 martie

Wizz Air a decis să anuleze interviul anunțat pentru 26 și 27 martie, cu doar 2 zile inainte de eveniment. Candidații care primiseră un email cu invitația la recrutare au primit astăzi un email din partea companiei în care sunt anunțați ca interviul a fost amânat pentru o dată care încă nu se cunoaște.

Interviul fusese programat pentru zilele de 26 și 27 martie și a fost anunțat de Wizz Air săptămâna trecută vineri, pe 20 martie.

amanare wizz air e1427201240887 UPDATE: Wizz Air anulează interviul din 26 și 27 martie

Recent, compania Wizz Air a pierdut procesul cu liderul de sindicat Mircea Constantin, dat afara de companie pe motiv disciplinar în decembrie 2014. Conform deciziei Tribunalului Ilfov, compania Wizz Air este obligată să îl reangajeze pe Mircea Constantin și să plătească reclamantului o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi reactualizate precum şi celelalte drepturi de care ar fi beneficiat dacă nu ar fi fost concediat, de la data concedierii şi până la data reintegrării efective. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi aici.

Odată cu Mircea Constantin, de la Wizz Air au mai fost dați afară încă 19 însoțitori de bord care așteaptă în acest moment o decizie din partea tribunalului. În acest context, exista posibilitatea ca Wizz Air să nu mai facă în perioada următoare angajări, dacă deciziile tribunalului vor fi favorabile celor 19 reclamațti. Astfel, compania va trebui să îi reangajeze întâi pe cei 20 de însoțitori de bord dați afara în decembrie 2014 și abia după să dispună noi angajări.

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici

4 Comments
 • a
  Posted at 14:54h, 24 martie Răspunde

  Eu nu am primit un astfel de mail.

 • Alexa
  Posted at 14:58h, 24 martie Răspunde

  L-am primit si eu.

  • Andreea P.
   Posted at 20:28h, 24 martie Răspunde

   Si eu am primit mail. :(((

   Postpone of the recruitment 26-27.03.2015

   Dear Candidate,
   For organizational reasons we sadly must postpone this recruitment event but given we occasionally need more crew at many of our Romanian bases, we would like to keep your application in our database to invite you for an interview at the earliest opportunity.
   Best regards,

   Wizz Recruitment Team

 • Corina
  Posted at 14:59h, 24 martie Răspunde

  Il vei primi curând. Compania este obligată sa ii reangajeze pe toți cei dați afara in perioada respectiva, aprox 20 pers, deci probabil momentan nu mai au nevoie de personal… 🙁

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.