Unde vor avea loc interviurile Emirates de la București și Timișoara

Compania aeriană Emirates recrutează însoțitori de bord pe 9 octombrie la București și pe 12 octombrie la Timișoara. Iată locațiile celor două interviuri din țara noastră:

 •  București: Hotel Pullman World Trade Center, Piața Montreal 10, București
 • Timișoara: Hotel Timișoara, str. Mărășești nr.1-3.

Fiind vorba de un interviu de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe siteul Emirates.

Interviul va începe la ora 08.00 în ambele orașe.

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • înălțime minimă de 1.60m
 • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
 • fluență în limba engleză

Pe 6 octombrie te pregătim să treci cu succes de interviul Emirates. Organizăm o zi intensivă de curs concomitent la București și Timișoara, în care vei putea exersa toate probele de la interviu alături de trainerii Vreau să fiu Stewardesă, vei învăța cum să răspunzi la întrebările puse de recrutori și ce greșeli să eviți pe toata durata recrutării. Detalii și înscrieri aici.

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și voua, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Pregăteș-te alături de noi pentru interviul Emirates. Te putem ajuta să:

 • ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici)
 • să te pregătești intensiv pentru interviul Emirates – organizăm o zi de curs la București și Timișoara în care să exersezi fiecare probă de interviu și să înveți cum să răspunzi cât mai bine la întrebările pus de recrutori – detalii aici
 • în perioada 6-7 octombrie, organizăm la Timișoara un curs de 2 zile intensiv. Detalii aici.

Succes tuturor!

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. [/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.