Unde va avea loc interviul Emirates din decembrie de la București

Compania aeriană Emirates recrutează însoțitori de bord pe 17 decembrie la București. Interviul va avea loc la Hotel Sheraton din București, începând cu ora 08.00.

*Hotelul Sheraton este foarte aproape de stația de metrou Piața Romană (5 min de mers pe jos) și de sediul ASE.

Fiind vorba de un interviu de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe siteul Emirates.

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60m
  • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

Pe 15 decembrie te pregătim să treci cu succes de interviul Emirates. Organizăm o zi intensivă de curs la București, în care vei putea exersa toate probele de la interviu alături de trainerii Vreau să fiu Stewardesă, vei învăța cum să răspunzi la întrebările puse de recrutori și ce greșeli să eviți pe toata durata recrutării. Detalii și înscrieri aici.

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și voua, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Pregăteș-te alături de noi pentru interviul Emirates. Te putem ajuta să:

  • ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici)
  • să te pregătești intensiv pentru interviul Emirates – organizăm o zi de curs la București în care să exersezi fiecare probă de interviu și să înveți cum să răspunzi cât mai bine la întrebările pus de recrutori – detalii aici

Succes tuturor!

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. [/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.