Un nou curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană: 10-13 aprilie, București

Vreau să fiu Stewardesă organizează un nou curs intensiv pentru pregatirea persoanelor care vor să treacă cu succes de interviul la o companie aeriană, cu accent pus pe specificul interviurilor organizate de companiile arabe care vin să recruteze în România. Cursul va avea loc in peroada 10-13 aprilie, la Bucuresti, Galeria Occidentului (Strada Occidentului nr. 11).

Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba engleză, durează 4 zile, 8 ore zilnic, şi va fi susţinut de către Nicoleta Gherman,  însoţitor de bord la Qatar Airways timp de 10 ani, din care in ultimii 5 a ocupat funcţia de Cabin Services Director.

Invitaţi speciali:

 • însoţitor de bord cu peste 5 ani experienţă în aviaţie
 • specialist HR cu experienţă în recrutarea însoţitorilor de bord

Pe parcursul a 4 zile vei avea ocazia să înveţi şi să te pregăteşti intensiv pentru interviul la o companie aeriană, de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, vei primi feedback direct in legatura cu modul in care te-ai prezentat, cat si despre modul in care ai acumulat si aplicat cunostintele dobandite la curs.

După cele 4 zile de curs, vei pleca acasă cu un întreg bagaj de cunoştinţe despre modul în care trebuie să comunici, să te prezinţi, să reacţionezi şi să rezolvi diversele taskuri date în cadrul unui interviu. De asemenea, cursul va cuprinde și un workshop aplicat de limba engleză, în cadrul căruia ai ocazia să îți îmbunătațești nivelul limbii engleze și să corectezi eventualele greșeli de exprimare pe care le întâmpini.

Mai mult, la final de curs vei avea un CV perfect, verificat şi corectat îndeaproape de un specialist HR si fotografii profesionale ataşate CV-ului.

Structura cursului:

Ziua 1: Comunicare

Ziua 2: Prezentare personala – High Altitude glamour

Ziua 3: Tehnici de interviu si organizarea de mese rotunde

Ziua 4: Recapitulare şi simularea interviului final

Fiecare zi din acest curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană va fi urmată de o oră de workshop de limba engleză, în care participanții vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba engleză alături de un specialist.

Toate CV-urile vor fi verificate de către un specialist HR şi corectate acolo unde există omisiuni sau greşeli, astfel încât fiecare persoană care a urmat cursul să plece cu un CV perfect. La final, un fotograf va face fotografii de tip portret şi plan amplu fiecărui participant, care urmează a fi ataşate CV-ului.

Taxa de participare:

 • 200 euro, preţ special pentru înscrieri până pe 20 martie
 • 230 euro, pentru înscrieri între 21 martie şi 9 aprilie
 • îţi poţi rezerva locul dacă plăteşti în avans 50 euro, urmând ca până  pe 9 aprilie să achiţi restul taxei de participare

*plata se face in lei la cursul BNR din ziua plății

NOTA: Avansul de 50 euro reprezinta garantia ferma ca locul rezervat va fi pastrat pana la inceperea cursului. Daca, din diverse, nu mai poti ajunge la curs, garantia NU se returneaza.

Taxa de participare include:

 1.  4 zile de curs intensiv
 2. 4 ore de workshop de limba engleză
 3. simularea interviului final
 4. fotografii profesionale pentru CV (potret si plan amplu)
 5. cosmetizarea CV-ului
 6. cărţi pe CD: „How to answer flight attendant interview questions”  de Joseph Belotti si “How to become an Air Hostess” de Patricia Telling
 7. cafea, ceai, apă, sucuri pe toată perioada cursului

 

Înscrierea se face pe baza completării formularului de contact. Confirmarea participării la eveniment se realizează printr-un email trimis de echipa Vreau să fiu Stewardesă, după achitarea taxei de participare. Plata se va face prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank. *La detalii plată se va trece numele persoanei care va participa la curs.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi departamentul de evenimente la tel. 0726924847 sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

**20 de locuri disponibile  Validarea locului se face numai după ce formularul online a fost completat şi taxa de participare a fost achitată.

Completează aici formularul de înscriere și vino la cursul pregătitor. Ai șansa să înveți în 4 zile tot ce ai nevoie pentru a te prezenta impecabil la orice interviu pentru un post de însoțitor de bord! –

19 Comments
 • lavinia
  Posted at 19:31h, 26 februarie Răspunde

  S-a inscris cineva? daca da,va rog lasati un comentariu

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 20:45h, 26 februarie Răspunde

   Buna Lavinia, pana in acest moment s-au inscris 6 persoane 🙂

   Seara frumoasa,
   Anca

 • Oana
  Posted at 13:19h, 09 martie Răspunde

  Limita varsta?

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 07:43h, 10 martie Răspunde

   Buna Oana,

   Nu exista o limita de varsta definita, dar, mergem pe limita de varsta obisnuita de companii, adica 35 de ani.

   O zi faina,
   Anca

 • Alina
  Posted at 09:25h, 20 martie Răspunde

  Buna, imi puteti spune daca trebuie sa ai o anumita inaltime? Multumesc!

 • Corina
  Posted at 18:20h, 24 martie Răspunde

  Buna. Repet si eu intrebarea, trebuie sa ai o anumita inaltime?

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 21:07h, 24 martie Răspunde

   Buna Corina & Alina,

   Participarea la curs nu este conditionata de o anumita limita de inaltime. Daca vorbim insa de companiile aeriene care recruteaza, aici politica lor difera de la companie la companie. De obicei, companiile arabe au urmatoarea cerinta: sa atinci 2.12 m cu mana ridicata, stand pe varfuri, deculta.

   Succes!
   Anca

 • Gabi
  Posted at 15:36h, 27 martie Răspunde

  Buna!In cazul in care,inca urmez liceul la seral ,ma pot inscrie la acest curs?

  • Georgiana Ene
   Georgiana Ene
   Posted at 10:41h, 28 martie Răspunde

   Buna Gabi,

   Poti urma acest curs daca urmezi liceul la seral.

 • Gabi
  Posted at 15:43h, 29 martie Răspunde

  Than ,ne vedem la bucuresti!Sunt necesare anumite documente?

 • Adelina
  Posted at 18:12h, 31 martie Răspunde

  Buna ziua. Ma intereseaza cateva informatii referitoare la greutate. Exista o greutate anume pentru fiecare inaltime? La unele informatii despre job scrie “in a very good shape” (fitness). Multumesc –

  • Nicoleta Gherman
   Posted at 13:16h, 11 iulie Răspunde

   Iti vom raspunde la curs care ar fi greutatea optima 😉

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.