Toamnă 2016: Ce-am făcut în ultimele luni la Vreau să fiu Stewardesă

Toamna aceasta a debutat frumos, dar în același timp într-o manieră extrem de aglomerată pentru echipa Vreau să fiu Stewardesă. În ultimele 2 luni am avut un volum de muncă mare, dar rezultatele au fost pe măsura orelor petrecute la birou și la cursuri, alături de cursanții noștri.

Dar ce-am făcut mai exact:

3 ani de când oferim aripi

Am organizat cu această ocazie o petrece aniversară minunată, în care ne-am întâlnit cititorii, am ciocnit împreună un pahar de șampanie, am mâncat tort și am povestit despre aviație și lumea însoțitorilor de bord. Ne-au fost alături foști, actuali și viitori însoțitori de bord, dar și întreaga echipă de traineri și colaboratori Vreau să fiu Stewardesă. A fost un eveniment emoționat, care ne-a amintit cum a fost pentru noi să petrecem 3 ani alături de tineri care își doresc să zboare, cum au fost începuturile Vreau să fiu Stewardesă și unde am ajuns azi.

MG 8364 1024x683 Toamnă 2016: Ce am făcut în ultimele luni la Vreau să fiu Stewardesă

Primul ebook Vreau să fiu StewardesăEbook Vreau sa fiu stewardesa 217x300 Toamnă 2016: Ce am făcut în ultimele luni la Vreau să fiu Stewardesă

Tot în septembrie, am lansat ebook-ul Vreau să fiu Stewardesă, primul ebook românesc dedicat persoanelor care își doresc să devină însoțitori de bord – un ghid util, pe care l-am gândit special pentru cititorii noștri aflați la început de drum în aviație, în căutare de informații utile, avizate, despre acest domeniu. Ebook-ul se poate descărca gratuit de aici.

6 cursuri pregătitoare organizate în septembrie-octombrie 2016

În septembrie -noiembrie 2016am organizat 6 cursuri pregătitoare la București, Roma și Chișinău și am pregătit 114 cursanți în total: am început pe 15 septembrie cu cursul nostru pregătitor de 4 zile, la București, după care am avut un curs la Chișinău, unul la Roma, un curs de limba engleză și pregătirea pentru interviul Emirates. În 17-20 noiembrie am organizat încă un curs de 4 zile la București. Am avut astfel ocazia să cunoaștem un număr impresionat de cursanți, să le fim alături și să îi îndrumăm către nori. E incredibil de frumos sentimentul că poți oferi aripi și poți influența în bine parcursul atâtor tineri. Iar faptul că astăzi am ajuns să avem cursuri de pregătire în Italia e unul din visurile noastre care s-a împlinit începând cu acest an, o dovadă că atunci când faci lucrurile cu drag și pasiune orice îți propui se împlinește. Tot în octombrie anul acesta s-a împlinit e un an de când ne-am extins activitatea și în Republica Moldova, dovadă că Vreau să fiu Stewardesă se extinde frumos în Europa. Următorul curs de pregătire are loc la București, începând cu 16 februarie 2017. Detalii despre el aici.

DAV 0670 web 1024x683 Toamnă 2016: Ce am făcut în ultimele luni la Vreau să fiu Stewardesă

Un nou curs: “Corporate Cabin Crew Training – Silver Service & Etiquette”

Am lansat un nou curs în portofoliul de traininguri Vreau să fiu Stewardesă – “Corporate Cabin Crew Training – Silver Service & Etiquette” – un curs dedicat persoanelor care vor să lucreze ca însoțitori de bord în aviația privată și care au nevoie să știe să facă un serviciu de 5 stele la bord și să organizeze întreg zborul pentru clienții aerovelor de tip private jet. E un curs special, un curs care îți deschide lumea aviației private și te învață practic tot ce ai nevoie să știi ca să lucrezi în acest domeniu dominat de lux și servicii de cea mai înaltă calitate. Detalii despre curs aici.

246 CV-uri corectate, 724 emailuri și mesaje, 127.000 cititori

Mai avem căteva cifre pe care mi-a fost drag să le contorizez în această perioadă, încă o dovadă a muncii depuse în aceste 2 luni: 246 CV-uri corectate, 724 emailuri si mesaje la care am răspuns și încă un număr semnificativ de comentarii pe site primite de la cititorii noștri la care am răspuns în tot acest timp.

Ca toate aceste lucruri să se întâmple și, mai mult, ca toată munca aceasta să aibă rezultate, echipa Vreau să fiu Stewardesă a muncit aproape zilnic, uneori de luni până luni, în cele mai multe cazuri până seara foarte târziu. Vreau pe această cale să le mulțumesc colegelor mele pentru tot efortul, pasiunea și dedicația pe care o arată față de Vreau să fiu Stewardesă. Datorită faptului că suntem o echipa lucrurile frumoase se întâmplă. Și vor mai urma alte proiecte frumoase în perioada următoare, așa că rămâneți alături de noi!

#oferimaripi #împlinimvisuri #avemcursanțiminunați

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Toamnă 2016: Ce am făcut în ultimele luni la Vreau să fiu Stewardesă

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment