Te pregătim să treci cu succes de interviul Emirates

Compania aeriană Emirates vine să recruteze din nou la București, pe 21 noiembrie, când va organiza o sesiune de tip Open Day, ceea ce înseamnă că te poți prezenta DIRECT la interviu, fără o invitație din partea companiei.

Echipa Vreau să fiu Stewardesă este alături de tine pe tot procesul recrutării Emirates, astfel încât să reușești să treci cu succes de interviu și să îți vezi visul împlinit. Până acum, avem deja peste 15 cursanți care au reușit să treacă de interviul Emirates în acest an, în urma pregătirii oferite în cadrul cursurilor Vreau să fiu stewardesă. O parte din poveștile lor le puteți citi în această pagină.

Cum te putem ajuta?

1. CV și fotografii însoțitori de bord

Ai nevoie de un CV perfect și fotografii impecabile cu care să te prezinți la interviu. Acestea sunt cartea ta de vizită și trebuie să te reprezinte cât mai bine. Până în acest moment, am verificat și corectat peste 1000 de CV-uri de viitori însoțitori de bord, astfel că echipa noastră știe exact cum ar trebui să arate acel CV care sa fie pe placul recrutorilor. Mai multe detalii despre serviciul nostru de realizat CV-uri poți găsi aici.

Avem și un fotograf profesionist cu care colaborăm și care se poate ocupa de fotografiile tale. Il găsești aici.

2. Limba engleză

Una din problemele cu care se confruntă des candidații la un jobul de stewardesă este limba engleză. Din cauza lipsei conversației si a practicii zilnice, cei mai mulți dintre ei își pierd abilitățile de comunicare, încep să aibă emoții când vorbesc în public sau nu reușesc să treacă de testele scrise de engleză. Candidații are au participat până acum la un interviu Emirates s-au plâns că testul de engleză ar fi cea mai grea etapă din tot procesul de recrutare, fiind mult mai complicat decât cele de la Etihad Airways sau Qatar Airways. Tocmai de aceea, am conceput un curs special de 3 zile care te ajută să îți pui la punct limba engleză, să exersezi probele de la interviu și să înveți cum să treci de emoții. Detalii despre acest curs găsești aici.

3. Curs pregătitor pentru interviul Emirates

Organizăm o zi de curs intensiv în care să exersezi toate probele de la interviu, să afli ce caută recrutorii și cum îi poți cuceri. Simulăm practic tot ce se întâmplă la interviu, astfel încât în ziua respectivă să fii cât mai bine pregătit. Rata de succes a cursurilor noastre este de peste 80% – un procent real, muncit și cumulat în cei peste 2 ani de când oferim pregătirea necesară viitorilor însoțitori de bord. Asta înseamnă că peste 80% dintre cursanții noștri lucrează astăzi pentru mari companii aeriene. O parte din poveștile lor pot fi citite în această secțiune. Cursul durează o zi (între 8 și 10 ore), iar mai multe detalii despre el poți citi aici.

5D  5959 web 1024x610 Te pregătim să treci cu succes de interviul Emirates

De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?

  1. pentru ca suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire stewardese
  2. pentru ca, până în prezent, am pregătit peste 900 de cursanți și am organizat 45 de cursuri în România
  3. pentru ca avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
  4. pentru ca suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici. Iar când spunem traineri ne referim la persoane calificate să livreze astfel de programe de orientare în carieră pentru viitori însoțitori de bord. Toți membri echipei noastre sunt traineri acreditați la nivel internațional și au, pe lângă experiența în aviație, și o bază solidă în procesul de predare și învățare.
  5. pentru că cea mai bună recomandare sunt cursanții noștri care astăzi lucrează ca însoțitori de bord și îmbracă uniforma unor mari companii aeriene
  6. și, nu în ultimul rând, pentru că ne facem munca cu pasiune și devotament, suntem alături de cursanții noștri și, cel mai important, le oferim aripi și le împlinim visuri !

Rezervă-ți acum un loc la curs. Aplică aici.

Dacă aveți orice fel de nelamuriri referitoare la recrutarea Emirates de la București, echipa noastră este aici pentru tine. Răspundem cu drag întrebărilor tale, în fiecare zi!

Succes, ne vedem printre nori!

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Te pregătim să treci cu succes de interviul Emirates

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment