stewardesa

Te invităm să ne cunoști la Chișinău! Sesiune de Q&A cu cititorii

republica moldova 400x250 Te invităm să ne cunoști la Chișinău! Sesiune de Q&A cu cititorii

UPDATE: Locurile la întâlnirea de vineri, 30 octombrie, au fost ocupate în integralitate, astfel încât vom organiza o nouă sesiune sâmbătă dimineața, începând cu ora 11:30.

*Îți poți rezerva un loc la sesiune de sâmbătă, completând formularul din partea dreaptă.

________________________________________________________________________

Așa cum am anunțat la începutul acestei luni, Vreau să fiu Stewardesă se extinde în Republica Moldova, unde vom organiza periodic evenimente de informare și cursuri de pregătire pentru viitoarele stewardese din această țară.

Pentru început, ne dorim să ne cunoaștem cât mai bine cititorii și să le oferim o imagine completă asupra jobului de stewardesă, așa că îi invităm pe toți cititorii noștri din Chișinău să ne cunoască pe 30 octombrie la Tucano Coffee.

Organizăm o sesiune de Questions & Answers, în care ai ocazia să cunoști echipa Vreau să fiu Stewardesă și să îți raspundem la toate întrebările pe care le ai despre meseria de însoțitor de bord.

Întalnirea va dura aproximativ 3 ore, intrarea este liberă și dacă vrei să participi trebuie doar să completezi formularul de înscriere din partea dreaptă. Vei primi pe e-mail confirmare a participării la eveniment.

La această întâlnire vei afla ce înseamnă meseria de stewardesă, unde poți merge la interviuri, care sunt probele care se dau în general la interviu si cum trebuie să te pregătești ca să obții un job de stewardesă. Așteptăm întrebările tale și să te cunoaștem personal!

DE REȚINUT: 

 • unde: Tucano Coffee Brasil (str.Alexandru cel Bun, 91a)
 • când: vineri, 30 octombrie, începând cu ora 18.00
 • ce: întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă de la Chișinău
 • intrare liberă – în baza completării formularului de înscriere din dreapta
 • discuțiile se vor derula în limba română

DESPRE NOI:

Echipa Vreau să fiu stewardesă are experiență semnificativă în organizarea de cursuri pregătitoare pentru interviurile cu companii aeriene, iar până în prezent am pregătit peste 900 de cursanți, dintre care peste 80% s-au angajat ca însoțitori de bord pentru mari companii aeriene.

În perioada pe 14-15 noiembrie organizăm ”Cursul pregatitor pentru interviul la o companie aeriană”, un curs dedicat persoanelor care vor să se angajeze ca însoțitori de bord la mari companii aeriene, arabe sau europene. Acest curs vizează pregătirea persoanelor care vor să treacă cu succes de interviul la o companie aeriană. Detalii despre curs în această pagină.

Cursurile de pregătire se desfăşoară în limba română și parțial în engleză şi vor fi susţinute de către un trainer cu o experiență de peste 12 ani în aviație, din care 10 ani și jumătate ca însoțitor de bord Qatar Airways.

Pentru mai multe detaliia, am creat o pagină specială în site pentru viitorii însoțitori de bord din Republica Moldova. Detalii aici.

*Important: toți participanții la întâlnirea din 30 octombrie vor beneficia de o reducere de 10% la cursul nostru pregatitor din perioada 14-15 noiembrie.

Georgiana Ene avatar 80x80 Te invităm să ne cunoști la Chișinău! Sesiune de Q&A cu cititorii

About Georgiana Ene

Georgiana este co-fondator al proiectului Vreau să fiu Stewardesă, coordonează organizarea cursurilor și evenimentelor și are în grijă imaginea și buna funcționare a site-ului. Are o experiență de peste 10 ani în jurnalism, marketing și comunicare.

You may also like

11 comments

 • Veronica octombrie 23, 2015   Reply →

  Buna.Eu nu ma pot inregistra

  • Anca Dumitrescu octombrie 23, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Veronica,

   Am avut o eroare pe site. Incearca acum sa faci intregistrarea, ar trebui sa mearga 🙂

   Ne vedem la Chisinau!
   Anca

 • Elena octombrie 24, 2015   Reply →

  Salut. Nu pot finisa înregistrarea. De ce?

  • Anca Dumitrescu octombrie 24, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Elena,

   Unde anume ti-a aparut eroarea?

  • Anca Dumitrescu octombrie 24, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Am verificat acum in sistem si noua ne apari ca fiind deja inregistrata. Ai primit un email de confirmare a inscrierii de la noi?

 • Nina octombrie 27, 2015   Reply →

  Buna, Anca, nu ma pot inregistra, nu se acceseaza fereastra SUBMIT … defel. Cum as putea in alt mod sa ma inregistrez? Este vre-un numar de telefon anume?

  • Anca Dumitrescu octombrie 27, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Nina,

   Cred ca stiu de unde iti vine eroarea. Trebuie sa apesi pe 1 acolo unde scrie “you must select at least one item” – ai fix sub o casuta unde selectezi 1 si abia dupa te lasa sa dai SUBMIT!

   Spune-mi daca merge, daca nu imi trimiti un email pe anca@vreausafiustewardesa.ro si rezolvam! Ne vedem la Chisinau 🙂

 • Ionela octombrie 28, 2015   Reply →

  Buna, si mie imi da error , am completat totul dar oricum nu merge !

  • Anca Dumitrescu octombrie 28, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Ionela,

   Noi am verificat acum si merge totul perfect. Ai grija sa urmezi toti pasii indicati acolo si ceea ce i-am spus mai sus si Ninei. Da-mi de vestei daca merge, daca nu, imi trimiti un email pe anca@vreausafiustewardesa.ro si rezolvam! Ne vedem la Chisinau!

   Anca

 • Ionela octombrie 29, 2015   Reply →

  Anca , multumesc, a mers , m-am inscris ! Dar nu am primit nici o confirmare sau mesaj pe mail, e obligatoriu sa primesc confirmarea ca sunt inscrisa ?

  • Anca Dumitrescu octombrie 29, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Ar fi trebuit sa primesti o confirmare de la noi. Verifica te rog si in spam, sa nu fie acolo!

Leave a comment