Succesul poartă aripi. Echipa Vreau să fiu stewardesă vă mulțumește!

Pe 27 mai 2015, o strângeam puternic pe Georgiana de mână și urcam împreună pe scena Digital Divas, la Palatul Bragadiru. Recunosc, ma gândeam doar să nu ma impiedic de rochia ei lungă și sa ma rostogolesc de-a valma în fața a câteva sute de invitați. Dar am pășit împreună încrezătoare și ne-am bucurat ca niște copii când numele Vreau să fiu Stewardesă s-a auzit la microfon. Premiul pentru cel mai bun proiect al anului revenea platformei Vreau să fiu Stewardesă, exact la 2 ani de când ne-am gândit pentru prima oară la această idee. 2 ani mai tarziu și 2 premii câștigate (în 2014 am câștigat pentru prima dată un premiu la această categorie), iata-ne urcând pe scenă cu sufletul plin de recunoștință.

Premiul vă este dedicat vouă, celor care ne citiți și ați ales să ne fiți aproape, cursanților care astăzi zboară și poartă cu mândrie uniforma de însoțitor de bord și oamenilor din spatele numelui Vreau să fiu Stewardesă, o echipa de profesioniști care au făcut carieră în aviație. Recunosc, un mare merit pentru tot acest premiu îl are Nicoleta, colega noastra, care de mai bine de 12 ani se dedică trup și suflet aviației, un profesionist desăvârșit care nu contenește să mă uimească cu puterea sa de muncă și ambiția de care dă dovadă. I-au trecut prin mână sute de cursanți, a făcut recrutări pentru mai multe companii aeriene, iar în cei 10 ani și jumătate petrecuți ca stewardesa Qatar Airways a reușit să ajungă până la cea mai înaltă funcție – Cabin Service Director.

De când am lansat Vreau să fiu Stewardesă și până în prezent am avut mereu un sentiment frumos care m-a însoțit în fiecare zi de muncă: acela de familie, de apropiere și de căldura față de cititorii și cursanții noștri. V-am simțit mereu aproape, deși pe mare parte din voi nu v-am cunoscut și nici n-am vorbit vreodată. Însă, de câte ori citesc un comentariu, un email sau un mesaj de la voi, acest sentiment de apropiere mi se confirmă. Mulți dinre voi ați venit la cursuri sau la evenimentele noastre speciale doar ca să ne cunoașteți, cu mulți dintre voi am legat prietenii strânse ulterior. De unele foste cursante mă simt extrem de apropiată și vorbesc cu ele aproape zilnic. Legatura aceasta cred că e, de fapt, cea mai bună răsplată a acestui proiect.

Vreau să fiu Stewardesa este cel mai bun proiect special al anului 2015 datorită vouă, iar munca noastra de zi cu zi nu vine decât să completeze legatura frumoasă creată între echipa noastră și voi de-a lungul timpului. Ne-am propus lucruri minunate pentru următoarele luni și o serie lungă de proiecte care să ne aducă și mai aproape de voi.

10462692 10153414474636812 2399621701056836167 n Succesul poartă aripi. Echipa Vreau să fiu stewardesă vă mulțumește!

Sper să ne citiți cu plăcere în continuare, să ne trageți de mânecă atunci când greșim și, cel mai important, să vă împliniți visul de a zbura. Noi suntem aici să vă susținem, să vă îndrumăm și să vă dăm curaj.

Succesul poartă aripi, să nu uitați!
Anca

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Succesul poartă aripi. Echipa Vreau să fiu stewardesă vă mulțumește!

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.