5D  2011 1000x650 De ce (să) alegi Vreau să fiu stewardesă?

De ce noi?

1. Suntem cei mai buni

N-o spunem noi, o spun rezultatele și premiile obținute până în prezent. Măsurăm acest lucru prin numărul de cursuri organizate (peste 50), numărul de cursanți angajați (peste 80%), pregătirea și cariera trainerilor (vezi pagina de Echipa) și cele două premii obținute doi ani consecutiv pentru „proiectul special al anului” în cadrul Galei Digital Divas.

2. Suntem primii

Platforma Vreau să fiu stewardesă a fost lansată în 2013 și este primul proiect din România ce se adresează însoțitorilor de bord (viitori, actuali și foști).

În 2015, Vreau să fiu stewardesă a obținut Premiul I la categoria Proiectul Special al anului.

Pentru că suntem o echipă inovativă, iar calificativele „Primii și „Cei mai buni” ne definesc, în fiecare an venim cu ceva nou în acest domeniu, asfel că până acum am fost primii care au organizat:

  • o conferință națională dedicată viitorilor însoțitori de bord
  • prima petrecere a stewardeselor din România – „Chic Stewardess Cocktail” dedicată fostelor, actualelor și viitoarelor stewardese
  • cursuri de pregătire pentru interviu dedicate viitorilor însoțitori de bord

3. Formăm cea mai bună echipă

Încă de la lansarea proiectului, echipa Vreau să fiu stewardesă a fost formată din însoțitori de bord ce au făcut carieră la marile companii aeriene din lume (Qatar Airways, Etihad Airways, Emirates, companii private de aviație) recrutori și specialiști în recrutare cu o experiență de 18 ani în acest domeniu. Așadar, informațiile vin de la oameni care au fost acolo și știu cum să te pregătească să fii și tu stewardesă la companiile din Orientul Mijlociu sau Europa.

4. Ne documentăm

Faptul că doi dintre membrii echipei sunt jurnaliști și oameni de comunicare a condus la scrierea articolelor de pe vreausafiustewardesa.ro într-o manieră obiectivă și argumentată.

5. Suntem obiectivi și nepărtinitori

Scriem despre toate companiile aeriene și despre toate școlile de aviație din România, fără nicio excepție. Publicăm toate anunțurile de angajare ale companiilor ce vin să facă recrutări în Romănia, fără nicio excepție.

De ce (să) alegi cursurile Vreau să fiu stewardesă?

1. Experiență

Organizăm traininguri de pregătire pentru interviul cu companii aeriene din februarie 2014, iar de atunci peste 1000 de cursați ne-au trecut pragul.

2. Cursanții noștri se angajează ca însoțitori de bord

80% dintre cursanții Vreau să fiu stewardesă au trecut de interviul cu o companie aeriană și s-au angajat. Mai mult, absolvenții din prima parte a anului 2014 au promovat chiar până la Business Class. Rezultatele sunt dovedite de cursanţii care au îmbrăcat uniforma de însoțitor de bord și de feedback-ul primit din partea cursanților.

3. Traineri care au facut carieră

Suntem de părere că poți învăța despre meseria de stewardesă doar de la traineri care au facut carieră la una dintre companiile pentru care vrei să zbori și au avansat ierarhic până la cea mai înaltă poziție din aeronavă: Cabin Service Director, respectiv Cabin Manager.

Ca răspunsul de la interviu să fie „Successful”, din echipă fac parte recrutori cu experiență de 18 ani care au  făcut parte din comisiile de recrutare a însoțitorilor de bord din România și Orientul Mijlociu.

4. Simulăm și exersăm probele de la interviu

Punem accent pe simularea și exersarea probelor de la interviul cu o companie aeriană. În cadrul fiecărui curs Vreau să fiu stewardesă înveți, pas cu pas, ce înseamnă un interviu trecut cu succes.

Cursurile sunt structurate pe module şi acoperă informaţii atât despre probele de la interviu, desfășurarea acestuia, cât şi despre ce se întâmplă după interviu şi despre viaţa de însoţitor de bord în ţară şi în Orient.

5. Exersezi limba engleză

Toate cursurile Vreau să fiu stewardesă se desfășoară în limbă engleză, pentru că interviurile cu o companie aeriană se desfașoară în totalitate în limba engleză.

Dacă ai un nivel începător spre avansat de limba engleză, trainerii sunt alături de tine și te ajută să îți îmbunățești nivelul de limba engleză.

6. Primești feedback real

Fiecare cursant primește feedback real și obiectiv cu privire la șansele sale de reușită.  Trainerii îți spun ce faci bine și mai ales ce NU, ca să știi unde exact este nevoie să mai lucrezi.

7. Consultanță post-curs

Păstrăm legătura cu fiecare cursant și oferim consultanță post-curs. Pe toată durata curs-interviu-angajare suntem alături de cursanți, îi consiliem, le oferim sfaturi și urmărim îndeaproape evoluția lor.

Păstrăm legătura strânsă cu toți cursanții noștri și, în unele cazuri, chiar și cu părinții lor 🙂

8. Cursanții ne recomandă

Feedback-ul pe care îl primim de la cursanții noștri este real și 100% dintre ei ne recomandă. De asemenea, fotografiile și înregistrările de la curs sunt reale și sunt realizate de echipa Vreau să fiu stewardesă.

curs stewardesa 4 De ce (să) alegi Vreau să fiu stewardesă?