• Ești pregătit să zbori?

  Te pregătim de interviu!

  De 4 ani îți punem la dispoziție o serie de cursuri complexe care să te ajute să treci cu succes de interviul cu ORICE companie aeriană.

  Descoperă cursurile
 • Urmează-i și tu!

  Ei zboară

  80% dintre cursanții noștri s-au angajat. O parte dintre dintre ei au acceptat să ne povestească exeperiența lor de la curs și de la compania la care s-au angajat.

  Citește-le povestea.
 • Le-ai citit?

  Din 2013 am scris peste 800 de articole

  Care să te ajute să te familiarizezi cu etapele interviului și viața de însoțitor de bord.

  Răsfoiește articolele

Emirates recrutează în Spania, Grecia și Egipt

Compania Emirates recrutează în luna aprilie în Spania, Grecia și Egipt.

Read More

Probele de la interviul Emirates - update 2018

Alexandru, unul din finaliștii interviului care a avut loc la Hamburg, ne-a povestit cum a decurs interviul Emirates și care au fost probele prin care a trecut.

Read More

O nouă recrutare Qatar Airways pe 6 mai la Brașov

Qatar Airways recrutează însoțitori de bord la Brașov pe 6 mai 2018. Interviul va fi de tip Open Day, ceea ce înseamnă că poți participa fără să aplici în prealabil pe site.

Read More

Ana, viitoare stewardesă Saudia: Cea mai importantă calitate este zâmbetul sincer

"Nu aș putea să spun cu exactitate, dar am simțit o conexiune de când am intrat în sală. Pe tot parcursul interviului am zâmbit, am oferit răpsunsuri sincere și clare, am fost eu. Nu am avut nici o reținere datorită încrederii pe care ți-o ofereau."

Read More

Anastasia, viitoare stewardesă Wizz Air: "Oamenii sunt instrumentul perfect pentru a te cunoaște pe tine"

"Pentru Wizz Air, trecusem de câteva ori prin etapele interviului. Este într-adevăr mult mai solicitant, începând cu prima probă, în care trebuie să faci o impresie foarte bună, ca să mergi mai departe, până la cea din urmă etapă, unde întrebările au fost mai complexe."

Read More

Sandra, stewardesa Qatar Airways: Povestea aripilor care au dus-o spre Doha

"Consider că pregătirea ante-interviu este extrem de importantă. Atunci când mergi la interviu pregătit, nu ai de ce să te temi."

Read More

Te pregătim să devii însoțitor de bord!

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă îți asigură pregătirea completă pentru a obține un job ca însoțitor de bord

1825

Cursanți pregătiți

97

Cursuri organizate

80

% Cursanți angajați

2013

anul lansării noastre

"O experiență uimitoare: să învăț ce sunt aripile și să cred că orice e posibil"

"A fost o experiență unică pe care am trăit-o intens timp de 4 zile și care aș fi vrut să nu se mai termine. Sunteți o echipă minunată și reușiți să faceți o treabă extraordinară, cu multă pasiune și dăruire și acum la final, cred cu tărie că schimbați viețile oamenilor. "

Read More

Feedback cursanți: "Dacă voi reuși, o bună parte din asta vi se va datora vouă"

"Pentru mine a fost cel mai bun pas către schimbare. M-ați ajutat să prind încredere în mine și să regăsesc motivația pe care o transformasem într-o rutină, as an excuse. Dacă voi reuși, o bună parte din asta vi se va datora vouă."

Read More

Mesaje emoționante de la cursanții Vreau să fiu Stewardesă

"Faceţi o echipă şi o muncă lăudabilă, Dumnezeu să vă aducă în viață oameni la fel de frumoşi ca voi, fericire şi mulţi cursanţi dornici să vi se alăture!"

Read More

Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: "Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini"

"Pot spune că datorită vouă visul de a zbura a prins rădăcini. Zilele de la curs au fost minunate, un pas către viitoarea mea carieră, marele meu vis."

Read More

Te putem ajuta?

Îți corectăm CV-ul

Îți corectăm CV-ul

La interviul cu o companie aeriană, CV-ul este cartea ta de vizită, așa că trebuie să acorzi o importanță sporită modului în care arată. Specialiștii Vreau să fiu Stewardesă au grijă să te prezinți cu un CV perfect la interviu!

Te pregătim individual

Te pregătim individual

Îți punem la dispoziție sesiuni de consiliere individuală, în care echipa Vreau să fiu stewardesă se ocupă minuțios de pregătirea ta pentru interviu.

Îți pregătim cariera în aviația privată

Îți pregătim cariera în aviația privată

Cel mai complex curs de aviație privată din Europa, dedicat persoanelor care vor să lucreze în acest domeniu și să își îmbunătățească abilitățile de customer service.

Cum se desfășoară interviurile?

Probele de la interviul Emirates - update 2018

Alexandru, unul din finaliștii interviului care a avut loc la Hamburg, ne-a povestit cum a decurs interviul Emirates și care au fost probele prin care a trecut.

Read More

Peste 4000 de candidați la OPEN DAY Emirates în Dubai

Peste 4000 de persoane au participat la OPEN DAY, un număr neașteptat de mare pentru organizatori, fapt ce a îngreunat procesul de selecție și a transformat recrutarea într-un câmp de bătaie, oamenii călcându-se în picioare pentru a reuși să își depună dosarul.

Read More

Interviul Wizz Air. Cum a decurs recrutarea din martie 2018

Pe 27 martie 2018, Wizz Air a organizat un nou interviu de angajare însoțitori de bord la Hotelul Angelo, din București. Cursanta noastră Ana Maria ne-a povestit cum a decurs ziua ei de interviu și care au fost probele prin care a trecut.

Read More

Cum a fost la interviul Primera Air de la București - martie 2018

Pe 3 martie, compania Primera Air s-a întors la București să recruteze însoțitori de bord. În jur de 50 de persoane au început ziua cu emoții la Hotelul Angelo din București, unde îi așteptau recrutorii firmei care se ocupă de selectarea însoțitorilor de bord pentru Primera Air.

Read More