“Puteam să simt că totul a decurs perfect” Adia, fostă cursantă, viitoare stewardesă Laudamotion

Pe Adia am cunoscut-o la cursul pregătitor pentru însoțitori de bord de 4 zile și în fiecare zi a acestuia a arătat că își dorește din toată inima să ajungă printre nori. Drept dovadă, la doar câteva săptămâni de la terminarea trainingului alături de echipa noastră, se pregătește să îmbrace uniforma Laudamotion.

Cine este Adia și cum ai descrie-o dacă ai fi prietena ei cea mai bună?

Adia este o persoană foarte energică și loială, aș putea spune că am fost loială în special visului meu. Dacă Adia mi-ar fi cea mai bună prietenă aș spune că sunt tare fericită că și-a urmat visul.

Cum ai activat în tine “microbul” zborului? Cum și unde s-a întâmplat asta? Cum ai ajuns să visezi la un job printre nori?

“Microbul” zborului s-a activat în momentul în care am pășit pentru prima dată în avion, în clipa decolării m-au luat fiorii, nu de frică, nu de agitație ci de fericire, în momentul acela am știut ce voi face în viitor.

Cum ai trecut de la dorință la acțiune? Ce pași ai urmat ca să obții acest job?

Când eram în ultimul an de liceu eram atât de nerăbdătoare să termin cu examenele și asta nu pentru că eram stresată, ci pentru că abia așteptam să îmi împlinesc visul.

adia stewardesa laudamotion 1 Puteam să simt că totul a decurs perfect Adia, fostă cursantă, viitoare stewardesă Laudamotion
La câte interviuri cu companii aeriene ai participat până să fii învingătoare? 

Am fost prezentă la două interviuri, primul nu a fost cu succes, însă al doilea a fost biletul spre împlinirea visului meu.

Cum a decurs interviul Laudamotion? Care ți s-a părut cea mai dificilă probă de la interviu? Cum ai reușit să treci peste tot și să îți invingi emoțiile?

Desigur, nu știam ca am fost învingătoare din prima clipă, dar puteam să simt că totul a decurs perfect și că totul o să fie bine. Interviul cu Laudamotion a decurs foarte bine, interviul final am crezut că o să fie cel mai greu pentru că știam ca o sa fiu față in față cu recrutorul si mă temeam să nu spun ceva greșit, însă când am intrat pe ușă și am văzut recrutorul zâmbind si că îmi vorbește atât de deschis instant emoțiile au dispărut.

De ce crezi că recrutorii te-au ales tocmai pe tine? Ce calitate a contat cel mai mult?

Sunt de părere că recrutorul m-a ales fiindcă am fost transparentă și am dat înapoi caldura primită. Din punctul meu de vedere, cea mai importantă calitate este naturalețea.

adia stewardesa laudamotion 2 Puteam să simt că totul a decurs perfect Adia, fostă cursantă, viitoare stewardesă Laudamotion

Te-ai pregătit alături de echipa noastră prin intermediul unui curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă? Cum ți s-a părut și în ce măsură crezi că te-a ajutat la interviu? Ce părere ai despre trainerii care te-au pregătit?

Am urmat cursul “Vreau să fiu Stewardesă” și m-a ajutat enorm fiindcă am fost învățată în timpul cursului să scot ce e mai bun din mine. Trainerii au fost minunați, m-au făcut să mă simt în largul meu și mi-au captat atenția cu fiecare cuvânt rostit.

Ce sfat ai oferi cititorilor Vreau să fiu Stewardesă care își doresc să îți urmeze exemplul și să lucreze ca însoțitori de bord?

Sfătuiesc cititorii să urmeze cursul dacă doresc să își găsească locul printre nori și dacă acesta este visul mult dorit, să nu stea pe gând nici măcar un minut.

Cum vezi relocarea într-o altă țară față de cea natală?

Relocarea în altă țară este o experiență minunată și în combinație cu job-ul mult visat este mai mult decât perfect.

Un mesaj pentru echipa Vreau să fiu Stewardesă 🙂
Pentru echipa “Vreau sa fiu Stewardesă”, fetelor sunteți extraordinare și mi-ați fost de mare ajutor in împlinirea visului meu, mă bucură foarte mult faptul că știu că o să ajutați in continuare persoanele care vor să își ia zborul.
Cu mult drag, Adia.

adia stewardesa laudamotion 3 Puteam să simt că totul a decurs perfect Adia, fostă cursantă, viitoare stewardesă Laudamotion

Te pregătim să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

 

  • 1. Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

 

  •  2. Curs de perfecționare a limbii engleze: Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfectDetalii și înscrieri aici.

 

  • 3. Cursuri la Madrid, Chișinău și Londra: Pentru cei aflați în afara țării organizăm în perioada următoare o serie de cursuri la Chișinău, Madrid și Londra. Consultă secțiunea noastră de cursuri și vezi ce ți se potrivește! 

 

  • 4. Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV perfect. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.