Skytrax: Top 10 companii aeriene în 2019

Cei mai importanți reprezentanți ai marilor companii aeriene din întreaga lume au participat pe 18 iunie 2019 la decernarea premiilor pentru cele mai bune companii aeriene ale anului 2019, eveniment organizat în fiecare an de Skytrax și așteptat cu sufletul la gură atât de marile companii, cât și de pasionații de aviație. Anul acesta, Premiile Mondiale aeriene au fost înmânate în cadrul Paris Air Show, în urma voturilor pasagerilor, care și-au exprimat opinia referitor la serviciile prestate la bord de companiile aeriene și au desemnat un câștigător în funcție de calitatea acestora.

Nu este nicio surpriză faptul că, marele premiu a fost câștigat de Qatar Airways, fiind numită Cea mai bună companie aeriană din lume. Qatar Airways a câștigat, de asemenea, premii pentru “The World’s best Business Class”, “The World’s Best Business Class Seat” și “The Best Airline in the Middle East”.

Singapore Airlines a fost onorată cu premiul pentru “The World’s best Cabin Crew” , “The World’s Best First Class”, “The Best Airline in Asia”, cât și distincția pentru “The World’s Best First Class Seat”.

Top 10 companii aeriene în 2019 conform Skytrax:

 1. Qatar Airways
 2. Singapore Airlines
 3. ANA All Nippon Airways
 4. Cathay Pacific
 5. Emirates
 6. EVA Air
 7. Hainan Airlines
 8. Qantas Airways
 9. Lufthansa
 10. Thai Airways
qatar skytrax Skytrax: Top 10 companii aeriene în 2019

Dacă vrei să lucrezi ca însoțitor de bord, vino la cursurile Vreau să fiu Stewardesă și vei beneficia de o pregătire completă pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Trainerii noștri te vor învăța tot ce ai de făcut pentru a trece cu succes de interviu. Iată cursurile pe care le avem programate în următoarele 2 luni:

  • 13-14 iulie: cursul pregătitor pentru interviurile Wizz Air și Emirates, la București (detalii aici)
  • 25-27 iulie 2019: cursul English for Cabin Crew la București (detalii aici)
  • sesiuni private de pregătire, față în față sau pe Skype, dacă nu poți ajunge la cursurile noastre. (detalii aici)
%name Skytrax: Top 10 companii aeriene în 2019

About Larisa Sîrbu

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.