Skytrax: Qatar Airways este cea mai bună companie aeriană în 2017

Qatar Airways a fost desemnată cea mai bună companie aeriană în 2017 de către Skytrax. Astfel, Qatar Airways bifează cel de-al patrulea an în care câștigă acest premiu, dupa 2011, 2012 și 2015.

În 2016, titlul de cea mai bună companie aeriană din lume i-a revenit companiei Emirates, iar în 2014 Cathay Pacific s-a bucurat de această poziție.

Premiile sunt decise de aproape 20 de milioane pasageri din 110 țări și se acordă în funcție de calitatea serviciilor oferite de compania aeriană, de la mâncare, confortul scaunelor din avion, până la modul în care însoțitorii de bord își tratează pasagerii.

Sunt foarte mândră de faptul că un număr mare de cursanți Vreau să fiu Stewardesă lucrează în prezent ca însoțitori de bord Qatar Airways. Unii dintre ei au deja peste doi ani de experiență în companie și au avansat la Business Class, alții abia și-au primit aripile. Acest premiu îi onorează și pe ei în aceeași măsură, iar de-acum înainte vor reprezenta cu mândrie cea mai bună companie aeriană din lume.

TOP 10 companii aeriene în 2017

1   Qatar Airways
2   Singapore Airlines
3   ANA All Nippon Airways
4   Emirates
5   Cathay Pacific
6   EVA Air
7   Lufthansa
8   Etihad Airways
9   Hainan Airlines
10 Garuda Indonesia

Foști cursanți Vreau să fiu Stewardesă, actuali însoțitori de bord Qatar Airways

Pregătește-te să devii însoțitor de bord în cadrul cursului Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în cadrul cărora vei învăța tot ce ai nevoie să știi despre aviație, vei exersa probele de la interviuri, îți vei îmbunătăți limba engleza și tehnicile de vorbire în public, vei învăța cum să oferi cele mai creative răspunsuri în fața recrutorilor și cum să treci peste emoții. La finalul celor 4 zile de curs vei pleca acasă cu un CV perfect și cu fotografii profesionale. Înscrieri și detalii aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Skytrax: Qatar Airways este cea mai bună companie aeriană în 2017

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment