Skytrax: Emirates este cea mai bună companie aeriană din lume, în 2016

Emirates a fost desemnată de Skytrax cea mai bună companie aeriană din lume în 2016. Astfel, Emirates surclasează Qatar Airways și primește pentru a patra oară această distincție.

Premiile sunt decise de aproape 20 de milioane pasageri din 110 țări și se acordă în funcție de calitatea serviciilor oferite de compania aeriană, de la mâncare, confortul scaunelor din avion, până la modul în care însoțitorii de bord își tratează pasagerii.

În 2015, cea mai bună companie aeriană din lume a fost Qatar Airways, iar in 2014 Cathay Pacific.

Sunt foarte mândră de faptul că un număr mare de cursanți Vreau să fiu Stewardesă lucrează în prezent ca însoțitori de bord Emirates. Unii dintre ei au deja peste un an experiență, alții abia și-au primit aripile. Acest premiu îi onorează și pe ei în aceeași măsură, iar de-acum înainte vor reprezenta cu mândrie cea mai bună companie aeriană din lume.

Mai multe articole despre compania aeriană Emirates puteți citi în secțiunea special dedicată de pe site.

Cele mai bune companii aeriene în 2016

  1. Emirates
  2. Qatar Airways
  3. Singapore Airlines
  4. Cathay Pacific
  5. ANA All Nippon Airways
  6. Etihad Airways
  7. Turkish Airlines
  8. EVA Air
  9. Qantas Airways
  10. Lufthansa

Cursanți Vreau să fiu Stewardesă care astăzi lucrează pentru Emirates

Dacă vrei să te angajezi ca însoțitor de bord pentru cea mai bună companie aeriană din lume, Emirates, atunci vino la cursul de pregătire pentru interviul care va avea loc la București. Te așteaptă o zi de curs intensiv, în care vei exersa toate probele de la interviu și vei învăța ce ai de făcut pentru a-l trece cu succes. Detalii și înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Skytrax: Emirates este cea mai bună companie aeriană din lume, în 2016

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment