Singapore Girl sau despre frumusețea stewardeselor de la Singapore Air

Cei de la Singapore Air au înțeles de la început frumusețea pe care o aduc stewardesele într-o companie dedicată oamenilor. În aer, unde putem visa liniștiți privind înapoi, spre lumea mică, nu avem nevoie de nimic altceva decât de certitudinea că totul merge bine, că zborul este unul sigur și liniștit. Și, dacă cele care ne asigură de toate acestea zâmbesc cald și se străduiesc să ne facă să ne simțim ca acasă pentru câteva ore de zbor, nu putem decât să ne bucurăm. Acestea au fost, probabil, și premisele celor care s-au ocupat de imaginea însoțitoarelor de bord ale Singapore Air.

singapore airlines girl 300x169 Singapore Girl sau despre frumusețea stewardeselor de la Singapore AirSimboluri ale grației și ospitalității asiatice, stewardesele companiei Singapore Air au primit încă de la început (1972) un nume specific – Singapore Girl. Au rămas astfel fidele ideologiei companiei aeriene, întruchipând standardele impecabile de care ajung să vorbească chiar și companiile concurente. Înțelegem astfel că Singapore Girl a revoluționat o întreagă industrie.

Primul semn distinctiv al Singapore Girl este costumul special creat de către Pierre Balmain. Materialul, precum și culorile acestuia, reflectă perfect tradiția asiatică rămasă moștenire de generații întregi.

Flight Attendants 002 300x200 Singapore Girl sau despre frumusețea stewardeselor de la Singapore AirAstăzi, desgin-ul este asociat întru totul imaginii Singapore Girl, rădăcinile ancestrale fiind parcă lăsate în urmă. Cele patru culori au semnificații speciale, fiecare dintre ele reprezentând un anumit rang în avion.

Atitudinea însoțitoarelor de bord asiatice ascunde o adevărată ideologie corporatistă. În diverse articole compania își exprimă angajamentul pentru a-i face pe clienții săi să se simtă ca acasă atunci când le aleg serviciile. Preferințele acestora, precum și feedback-ul primit se află în centrul intereselor companiei. Rămâne întipărită în mintea noastră invitația Discover the lengths we go to și nu putem decât să apreciem atmosfera pe care o creează the Singapore Girl în jurul acestei meserii.

1376088 10201738747967190 1049491843 n Singapore Girl sau despre frumusețea stewardeselor de la Singapore Air

În uniforma ei distinctivă, Singapore Girl devine una din cele mai recognoscibile siluete din domeniu. Eleganța sa rezistă trecerii ireversibile a timpului, oferind un exemplu demn de urmat pentru însoțitoarele de bord dornice să evolueze frumos.

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Urmează un curs Vreau să fiu Stewardesă și îndeplinește-ți visul de a deveni însoțitor de bord. Accesează pagina de cursuri și află când va avea loc următoarea sesiune de pregătire.[/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.