26 mai: Recrutări Emirates la Londra și Birmingham

Compania aeriană Emirates continuă organizarea de interviuri de tip Open Day în luna mai la Londra și Birmingham. Fiind vorba de interviuri de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie.

Locațiile recrutărilor sunt următoarele:

 • Londra – Marea Britanie: 26 mai; Hotel: Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel Address: 140 Bath Road,   Hayes, Middlesex, UB3 5AW, U.K.
 • Birmingham – Marea Britanie: 26 mai, Hotel: Holiday Inn Birmingham City Centre Hotel Address: Smallbrook Queensway, West Midlands, Birmingham B5 4EW, UK

Vă reamintim că în data de 26 mai Emirates recrutează și în Paris, Stockholm, Lisabona și Budapesta.

Locațiile interviurilor urmează să fie confirmate de către companie.

Mai multe detalii despre datele de interviu Emirates puteți găsi pe siteul companiei.

Cerințe stewardesă Emirates:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • înălțime minimă de 1.60m
 • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
 • fluență în limba engleză

Te putem ajuta să:

 • ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici)
 • să te pregătești cât mai bine pentru interviul Emirates (poți alege fie o sesiune de private coaching – detalii aici, fie un curs Vreau să fiu Stewardesă – detalii aici)

Succes tuturor!

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa noastră la cursul pregătitor din perioada 14-17 iunie. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

Mihai Rucsandra avatar 80x80 26 mai: Recrutări Emirates la Londra și Birmingham

About Rucsandra Mihai

Rucsandra are experiență de 28 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service. Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

You may also like

4 comments

 • Raluca mai 15, 2018   Reply →

  Buna,
  Am si eu o intrebare. Am vazut ca una dintre conditiile Emirates-ului este sa ai inaltimea de 1.60 cm si sa atingi 212cm. Daca am 1.59 cm si totusi ating cei 212cm, crezi ca am vreo sansa?
  Multumesc.

  • Rucsandra Mihai mai 16, 2018   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Raluca,

   Așa este, cerința celor de la Emirates este de 1,60cm minim. Din experiența noastră, pot să îți spun doar că recrutorii sunt destul de stricți privind acest aspect.Este foarte posibil însă să te și accepte. Nu poți afla decât încercând.
   Mult succes!

   Rucsandra

 • Valeria mai 16, 2018   Reply →

  Buna,
  As fi recunoscătoare dacă mi-ați Răspunde la o intrebare. In cadrul interviului de tip Open Day este necesar de a trimite CV-ul in prealabil? Sau este suficient prezentarea acestuia in ziua respectiva?
  Mulțumesc mult anticipat.

  • Rucsandra Mihai mai 17, 2018   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Valeria,

   Te poți prezenta la interviu direct, fără a trimite CV-ul in prealabil. Toate interviurile sunt de tip Open Day.Sa iei în calcul că interviul va dura o zi sau chiar două, în funcție de numărul candidaților prezenți la eveniment.
   Baftă multă!

   Rucsandra

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.