Vreau să fiu Stewardesă este o stare! La mulți ani, 2020!

Ieri, cand scriam acest articol, a fost o zi însorită de iarnă; se pare că 2019 a vrut să ne ofere o ultimă amintire în cel mai frumos mod posibil. 31 decembrie 2019 marchează sfârșitul și totodată, începutul. Îmi place să cred că de fiecare dată când se termină ceva, începe altceva la fel sau poate chiar mai frumos decât a fost.

Anul 2019 pentru Vreau să fiu Stewardesă a venit cu aniversarea a 6 ani de activitate. 6 ani de când tineri cu dorința de a-și asculta inima acționează. Așa cum spunea draga noastră colegă Rucsandra în videoclipul aniversar, “Vreau să fiu Stewardesă este o stare”. Când spui aceste patru cuvinte parcă te și vezi, acolo, printre nori. “Brandul” acesta este de fapt un îndemn, o frază care devine automat motto-ul în parcurgerea drumului tău către nori.

Povestea mea alături de această minunată echipă începe în martie 2019, odată cu participarea la cursul de însoțitori de bord organizat la Iași, orașul meu natal. Am avut o conexiune instantă cu Georgiana și Anca, nu îmi venea să cred că în sfârșit le cunosc pe aceste două extraordinare persoane după atâta timp petrecut interacționând pe rețelele de socializare.

Universul și-a jucat frumos rolul și a făcut în așa fel încât să devin, de la jumătatea anului 2019, intern pentru Vreau să fiu Stewardesă, urmat de un post permanent în București alături de întreaga echipă. În toate aceste luni am văzut ce înseamnă cu adevărat acest centru de pregătire. Nu este un centru în care sunt predate câteva noțiuni, puse două întrebări și apoi fiecare merge în direcția lui. Din contră, odată pășit în sediul nostru de pe Strada Frumoasă, intri în familia pasionaților de aviație. Devii una cu zborul, una cu studiul intens, una cu dăruirea de momente frumoase. Au fost persoane care au venit la noi fie cu încredere de sine deplină, fie cu încredere de sine mai puțin existentă. Pentru cel din urmă caz, cu siguranță intervine Vreau să fiu Stewardesă. Nu contează ce trecut ai, în ce domeniu lucrezi sau chiar dacă abia ai ieșit de pe băncile școlii. Contează ce ai în suflet, contează să te vezi acolo, zâmbind printre nori la sute de metri înălțime.

Vreau să fiu Stewardesă este despre oameni. Este despre bucuria de a veni la curs, respectiv job și să îți dorești din tot sufletul să faci ziua mai frumoasă celui de lângă tine. Nu există mai mare bucurie pe Pământ decât de a dărui bunătate și de a te hrăni din energia pozitivă a celuilalt. Aceasta este și filosofia Vreau să fiu Stewardesă. Nu cred că a existat o zi în care să vin la birou și să nu le văd zâmbind pe colegele și prietenele mele, Anca, Georgiana, Mădălina, Rucsandra, Roxana și Adriana. Acest spirit este 101% promovat pe parcursul trainingului și toți cursanții pot confirma acest lucru.

Vorbind de cursanți, am o deosebit de mare stimă pentru toți cei care a venit aici și nu s-au lăsat până ce nu ne-au sunat să ne spună că DA, AU REUȘIT! Este minunat să te înconjori de oameni de la care ai de învățat câte ceva, este minunat să le răspunzi cu cea mai mare căldură cititorilor care pun sute de intrebări despre acest complex domeniu, este minunat să vezi că oamenii sunt doritori să dobândească cât mai multe cunoștințe pentru ceea ce îi ține motivați: zborul.

Pot spune cu tărie că dacă vrei să te dezvolți personal, să îți faci prieteni, dar și să parcurgi un training specializat de aviație, locul în care te afli acum, faptul că navighezi pe acest site, este un început a unei lungi și frumoase povești. Vreau să fiu Stewardesă este despre oameni, speranță, iubire, fericire. Felicitări încă o dată sutelor de cursanți care și-au primit aripile mult dorite anul acesta, iar pentru cei care au în plan să urmeze pașii către nori, mult succes! Anul 2020 este al vostru!

La mulți ani dragilor! La mulți ani 2020!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.