Septembrie 2018: Toate recrutările Emirates din Europa

Compania aeriană Emirates continuă organizarea de interviuri de tip Open Day în luna septembrie în Europa. Dacă nu reușiți să participați la interviurile programate în august la București sau Cluj-Napoca,puteți încerca într-o altă țară europeană în luna septembrie.

Țările unde vor avea loc recrutările sunt: Suedia, Norvegia, Danemarka, Slovacia, Bulgaria, Olanda, și Macedonia. Fiind vorba de interviuri de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie.

Recrutările vor avea loc după cum urmează:

07.09 – Malmo

09.09 – Stockholm

22.09 – Oslo

24.09 – Copenhaga

23.09 – Bratislava

27.09 – Plovdiv

30.09 – Sofia

30.09 – Amsterdam

30.09 – Skopje

Mai multe detalii despre datele de interviu Emirates si locațiile ce vor fi anunțate ulterior puteți găsi pe siteul companiei.

***Detalii despre recrutarea din București găsiți aici

Cerințe stewardesă Emirates:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60m
  • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

Te putem ajuta să:

  • ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici)
  • să te pregătești cât mai bine pentru interviul Emirates (poți alege fie o sesiune de private coaching – detalii aici, fie un curs Vreau să fiu Stewardesă – detalii aici)

Succes tuturor!

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord Emirates vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm o zi de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviul Emirates, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare extrem de bine pregătit.Îți oferim 2 cadou cărţi în format e-book ce te vor ajuta la interviu. Detalii și înscrieri aici. 

Mihai Rucsandra avatar 80x80 Septembrie 2018: Toate recrutările Emirates din Europa

About Rucsandra Mihai

Rucsandra are experiență de 28 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service. Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.