Interviul Wizz Air. Cum a decurs recrutarea din martie 2018

Pe 27 martie 2018, Wizz Air a organizat un nou interviu de angajare însoțitori de bord la Hotelul Angelo, din București. Cursanta noastră Ana Maria ne-a povestit cum a decurs ziua ei de interviu și care au fost probele prin care a trecut. În acest moment, așteaptă cu sufletul la gură un răspuns din partea echipe Wizz Air.

“Cu multe peripeții am ajuns, în cele din urmă, deși era puțin trecut de ora 9. Erau în jur de 60-70 candidați nerăbdători să înfrunte probele și, cu sufletul la gură, să ajungă la interviul final.

Prezentarea personală 

Am fost invitați în sală pentru a primi formularele, ce ulterior trebuia să le completăm, după care, unul câte unul, am susținut prezentarea personală. A fost proba la care, zic eu, s-a făcut trierea. După ce o parte dintre candidați și-au susținut prezentarea personală, cam jumătate dintre noi am primit lista cu cei care au mers mai departe. De aici au început marile emoții. Pe lista erau doar 8 persoane, printre care și eu.

Deși eram foarte bucuroasă, am simțit că trebuie să dau tot ce e mai bun din mine. După ce toată lumea s-a prezentat, a apărut și cea de a doua lista, pe care erau doar 12 persoane. Totalul de 20 după prima probă mi s-a părut destul de radical.

Role Play

A urmat apoi cea de-a două probă, Role Play, la care eu am avut cele mai mari emoții. Am fost pe principiul că dacă trec de proba aceasta, trec de toate, lucru care s-a și întâmplat. Intru cu emoții în sală, recrutoarele m-au rugat să extrag un bilețel. Am extras următoarea situație “2 adolescenți minori, solicită alcool în timpul călătoriei, cum procedezi?”.

În urma acestei probe, am rămas 9 candidați, care am mers mai departe la proba de grup.

Proba de grup

Proba de grup, la care ne-au fost testate abilitățile de lucru în echipă, a eliminat alți 2 candidați, urmând ca la interviul final să ajungă doar 7 dintre noi, opt fete și un băiat.

Interviul final

Copleșiți de bucurie, am intrat rând pe rând la interviul final, unde ni s-au adresat întrebări pe bază CV-ului, întrebări despre activitatea desfășurată la actualul job, precum și întrebări de genul “de ce ar trebui să te recrutam pe tine”, “ce skills – uri ai vrea să-ți îmbunătățești“.

Mulțumim Ana Maria pentru relatare, să zbori!

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.