Școlile de aviație: realitate vs. utopie – o campanie de informare marca Vreau să fiu Stewardesă

În luna iulie a acestui an ne-am propus să desfășurăm o campanie de informare (corectă!) cu privire la Școlile de aviație și la relevanța lor în contextul angajării tale ca însoțitor de bord. Vrem să îți oferim informații avizate si concrete despre acest subiect și să aflăm de la cei care au urmat cursurile unei școli de aviație care a fost experiența lor și dacă le-a folosit această școală la angajarea ca însoțitori de bord.

Campanie se desfășoară pe pagina noastră de Instagram (@vreausafiustewardesa), unde săptămânal vom publica informații utile despre acest subiect, testimoniale și studii de caz. Dacă vrei să fii parte din campania noastră și să afli mai multe informații, dă-ne un follow pe Instagram și urmărește acolo update-urile noastre zilnice.

IMPORTANT: Campania pornește de la un adevăr simplu, ce ar trebui să fie accesibil pentru orice tânăr care își dorește o carieră în aviație: Pentru a fi însoțitor de bord NU trebuie să urmezi cursurile unei Școli de aviație, dat fiind că mare parte din companiile aeriene care fac recrutări în mod recurent NU solicită asta la angajare, ba mai mult, aceste companii sunt cele care îți asigură, în mod gratuit, un training de specialitate după recrutarea ta în urma căruia vei obține atestatul de însoțitor de bord.

Am discutat până acum cu câteva sute de tineri care fie au terminat o școală de aviație, fie aveau de gând să aplice pentru o astfel de pregătire, iar informațiile aflate vor fi publicate zilnic pe pagina noastră de Instagram.

Dacă ai urmat o școală de aviație și vrei să ne împărtășești experiența ta (cum te-a ajutat să obții jobul de însoțitor de bord) te rugăm să ne scrii un comentariu la acest articol sau să ne dai un email la adresa eu@vreausafiustewardesa.ro!

Alegă să fii informat corect, alege compania aeriană care ți se potrivește, fii la curent cu toate știrile din domeniu alături de echipa Vreau să Stewardesă.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.