Salariu de stewardesă Emirates și alte beneficii oferite de companie

Pe 22 noiembrie, Emirates va organiza o sesiune de recrutare de tip OPEN DAY la București. Sute de candidați vor merge să își încerce norocul la una din cele mai mari companii aeriene din lume, motivați de   perspectiva unui job care le oferă posibilitatea de a vedea lumea și un salariu cu mult peste media din România.

Probabil că toată lumea vrea să afle care este salariul unei stewardese/însoțitor de bord Emirates înainte de a merge la interviu, astfel încât să poată face o alegere în cunoștință de cauză:

SALARIU EMIRATES – din ce este compus: 

1. Salariu de bază: (clasa economică): 4220 AED*

2. Ora de zbor: 57 AED (în medie, zbori lunar între 80-100 ore)

Salariu lunar total: (în medie): 9359 AED ( aprox. 2500 $)

* 1 AED = aprox. 1 leu

La acest salariu se adaugă și diurna pentru layover, care diferă în funcție de țara spre care vei avea zbor. Hotelul este asigurat de companie pentru fiecare layover (hoteluri de 4 și 5 stele).

Echipa Vreau să fiu Stewardesă te pregătește să treci cu succes de interviul Emirates de la București. Ți-am pregătit o zi de curs intensiv în care vei exersa toate probele de la interviu și vei învăța tot ce trebuie să știi ca să îi cucerești pe recrutori. 80% din cursanții noștri sunt însoțitori de bord. Înscrieri aici.

Alte beneficii oferite de companie

*Cazare gratuită în apartamente cu 2 sau 3 camere și toate utilitățile plătite: apă, electricitate etc. Vei avea propria cameră și vei împărți livingul si bucătăria cu alta colegă/colege (puteți fi 2 sau 3 persoane în același apartament). Atenție: Facturile la TV, internet, telefon nu sunt acoperite de companie.

După perioada de probă de 6 luni, poți cere companiei să te muți într-un alt apartament, în funcție de disponibilitate. Prima mutare este gratuită, însă orice altă mutare ulterioră va fi taxată de companie.

*Transport gratuit la aeroport/academie și înapoi.

*Uniformă și serviciul de curățare gratuit

*Contract pe 3 ani; perioadă de preaviz de o lună după finalizarea perioadei de probă (primele 6 luni)

*Training: 6 săptămâni la Emirates Crew Training College în Dubai

*30 de zile de concediu pe an și un bilet de avion gratuit către casă

*Asigurare medicală(fiecare însoțitor de bord contribuie lunar cu 80 AED ca să beneficieze de această asigurare medicală)

*Asigurare de viață și în caz de accident

Recrutorii Emirates sunt foarte riguroși în ceea ce privește nivelul de limba engleză al viitorilor însoțitori de bord. Echipa Vreau să fiu stewardesă simulează testele de engleză de la recrutarea Emirates și toate probele de la recrutare la cursul English for cabin crewDetalii și înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Salariu de stewardesă Emirates și alte beneficii oferite de companie

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

10 comments

 • Adrian ianuarie 30, 2016   Reply →

  Emirates recruteaza barbati? Are sens sa ma deplasez din Bucuresti pana la Chisinau pt Emirates?

 • Maria Nicoleta Capraru februarie 9, 2016   Reply →

  Buna ziua,
  Emirates recruteaza in Craiova ? Sau pot sa merg in alt oras daca sunt din Craiova? Daca da puteti va rog sa imi confirmati urmatoarele date? Va multumesc mult

 • Maria Nicoleta Capraru februarie 10, 2016   Reply →

  Buna Anca,

  Scuze ca te derajez. Am o nelamurire, in link scrie ca interviul de la Timisioara v-a avea loc pe data de 22 martie. Cand accesez site-ul la informatii data interviului este 18 martie. Poti, te rog, sa imi spui care este data corecta?

  Multumesc mult,
  O seara placuta !

  • Anca Dumitrescu februarie 11, 2016   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Maria,

   Interviul va avea loc la Timisoara pe 14 martie, așa cum este precizat și în articol. S-ar putea sa existe în link o greșeală de editare. Baftă la interviu!

 • Luminita septembrie 7, 2016   Reply →

  Bună Anca,

  As putea sa te intreb, cand va avea loc interviul cu Emirates in Chisinau?

  • Anca Dumitrescu septembrie 10, 2016   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Bună dragă Luminița,

   Nu știu exact când va fi următorul interviu Emirates la Chișinău, dar te ținem la curent dacă ne lași o adresă de email. Succes!

 • Ion Badulescu septembrie 13, 2016   Reply →

  Buna seara Anca! Pot aplica pentru un post de steward, daca am 43 de ani? Multumesc!

  • Anca Dumitrescu septembrie 15, 2016   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Bună Ion,

   Poți aplica, însă doar pentru companii aeriene europene, dat fiind că cele arabe sunt mai restrictive în privința vârstei maxime de angajar, iar după 35 de ani este mai dificil să te angajezi la ei. Poți încerca cu încredere la o companie precum British Airways care nu are limită maximă de vârstă. Succes!

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.