Ryan Air recrutează la București

Firma de recrutare CrewLink organizează pe data de 3 aprilie, la București, o sesiune de recrutare însoțitori de bord pentru compania Ryan Air.

Invitațiile la evenimentul de recrutare vor fi trimise pe email de către companie în urma completarii on-line a formularului.

Cerințele pentru acest job nu sunt specificate, puteți aplica la acest link.

Mai multe detalii despre acest job găsiți pe pagina firmei de recrutare Crew Link.

[vc_message]Echipa Vreau să fi stewardesă pregătește persoanele care își doresc să treacă de interviul de angajare și să ajungă însoțitori de bord. Verifică pagina de cursuri si evenimente și vezi când are loc următorul curs.[/vc_message]

5 Comments
 • Elena
  Posted at 22:26h, 11 martie Răspunde

  Din cate am citit eu pe site-ul firmei care recruteaza Crew Link, daca obtii locul in urma interviului va trebui sa platesti taxe de scolarizare si inainte de training pentru a-ti confirma locul si taxe ce includ cazarea.

 • Anca Dumitrescu
  Anca Dumitrescu
  Posted at 06:19h, 12 martie Răspunde

  Asa este Elena, au o taxa de scolarizare, precum cele mai multe scoli de aviatie din Europa, insa au si optiunea de a plati un avans de 500 de euro pentru confirmarea locului si restul taxei poate fi platita in momentul in care primesti salariu.

  Succes!

 • Elena
  Posted at 19:00h, 12 martie Răspunde

  Multumesc mult!

 • andreea
  Posted at 10:36h, 19 martie Răspunde

  Buna ziua. Mi-am depus si eu CV pentru acest job si am fost foarte bucuroasa cand am primit confirmarea sa ma prezint in data respectiva pentru interviu, dar la o cautare mai amanuntita pe net am descoperit ca nu sunt toate tocmai roz. Adica sunt o gramada de persoane care se plang ca nu sunt platiti, atat cat scrie in contract, ca poti fi dat afara oricand, daca nu le vinzi produsele, ca nu iti platesc concediul medical s.a.m.d. Am ramas foarte dezamagita si inca ma mai gandesc daca ma mai prezint sau nu.

 • alexrows
  Posted at 10:42h, 02 aprilie Răspunde

  tare imi este ca acest interviu de recrutare este un scam. pe http://ryanairdontcarecrew.blogspot.ro/ se poate citi despre istoria ryanair de colaborare cu aceleasi firme, care o data la cativa ani intra in lichidare, iar apoi isi schimba putin denumirea si adresa si revin la vechiurile obiceiuri… interesant faptul ca aproape 5000 dintre cei care lucreaza cabin crew pt ryanair, de fapt nu sunt angajatii lor, desi teoretic sunt platiti de ei.
  High termination rates at probationary cabin crew at Ryanair generate un paid flights as final salary and commission is kept by Crewlink Ireland.

  Ryanair use these paper companies to hide the fact that over 10,000 young people have been terminated by Crewlink Ireland with 50% of the per hourly rate of pay being paid by Ryanair to Crewlink Ireland with many shareholders not knowing this,lining the pockets of David Bonderman & Michael O’Leary..

  In UK…..
  1 x Crewlink Ireland probationary cabin crew member works 70 hours for one month.
  Ryanair pay Crewlink Ireland £26.80 per hour total £1,848 for 70 hours for one month
  Crewlink Ireland pay probationary cabin crew £924 for 70 hours for one month.
  £924 for one month probationary cabin crew goes were ????????
  With 4800 probationary cabin crew members out of 6000 working at Ryanair paid this way.

  Total being paid by Ryanair to Crewlink in agent fee’s each month £4,435,200 million.
  In a twelve month period total being £53,222,400……We all know Ryanair so ask yourself would Ryanair pay this fee to Crewlink without money going into senior management pockets..

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.