Reîncepe Etihad Airways să facă angajări? 2 recrutări anunțate în decembrie

După o pauză un an și jumătate, se pare că Etihad Airways vrea să reînceapă să recruteze însoțitori de bord. Pe site-ul companiei au fost anunțate deja 2 recrutări în luna decembrie, la Abu Dhabi:

ABU DHABI
5 December – Invite Only

ABU DHABI
12 December – Invite Only

Mai multe detalii pe site-ul companiei. 

Este primul semn bun venit din partea companiei, care din cauza crizei financiare a decis să sisteze în ultimul an angajările. Sperăm ca în curând să vină și în România pentru noi angajări. Vă vom ține la curent cu informații.

Ultima recrutare Etihad Airways din România a avut loc pe 4-5 aprilie 2016.

Nu se știe cât de sigure sunt aceste 2 recrutări anunțate de companie și spun asta în contextul în care și în iulie anul acesta compania anunțase noi recrutări pe site, care ulterior s-au anulat. Sfatul nostru este să aplicați online și să așteptați un răspuns din partea companiei.

Condiții de angajare ca însoțitor de bord la Etihad Airways:

  • Vârsta minimă – 21 ani;
  • Să poată vorbi limba engleză fluent; orice altă limbă străină cunoscută e un avantaj;
  • Să poată înota fără probleme, chiar și în condiții dificile;
  • Să poată atinge 2,10 m înălțime fără încălțăminte, pe varfuri, cu mana dreaptă ridicată.
  • Să nu iasă în evidență niciun tatuaj și niciun piercing în afară de cel din ureche, purtat clasic în partea inferioară a lobului urechii atunci când poartă uniforma Ethiad Airways (nici bandajele și nici acoperirea acestora cu produse cosmetice nu sunt permise);
  • Să nu fi fost niciodată în închisoare pentru vreo ilegalitate;
  • Să aibă o prezență plăcută;
  • Să aibă calități excelente de interacțiune cu oamenii și de comunicare;

Pe site-ul Vreau să fiu Stewardesă am scris de-a lungul timpului un număr mare de articole despre Etihad Airways. Le poți citi pe toate aici.

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație,  înveți cum să răspunzi la întrebarile recrutorilor și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici.[/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.